PAOK în Liga Campionilor! Urmează cel mai periculos meci din Europa!

ProSport Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport scrie despre ultima realizare a lui Răzvan Lucescu. Cu o etapă înainte de final, PAOK Salonic şi-a asigurat locul 2 în campionatul Greciei. După victoria din deplasarea la Panathinaikos, scor 3-0. Locul doi le asigură celor de la PAOK prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor. Sârbul Prijovic a deschis scorul în minutul 27 şi a reuşit dubla în minutul 65, iar Skakhov a închis tabela în minutul 84. La două minute după ce a fost introdus pe teren. PAOK o va întâlni în ultima etapă pe Platanias. Apoi, pe 12 aprilie o va întâlni pe AEK, proaspăta campioană a Greciei, în finala Cupei, mai scrie ProSport. Răzvan Lucescu o antrenează pe PAOK din vara anului 2017.

ProSport scrie despre implicarea Poliţiei în PAOK – AEK

Legat de pe meciul de 12 mai, trebuie spus că este tratat drept unul critic! Meci cu grad foarte ridicat de risc în Grecia! Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, va disputa finala contra campioanei din acest sezon, AEK Atena. Meciul se va disputa la Atena, pe Stadionul Olimpic. Poliţia şi jandarmeria iau măsuri fără precedent pentru a preîntâmpina eventuale conflicte între fanii celor două cluburi, mai ales după evenimentele recente, notează ProSport. Poliţia, cea care se ocupă de gestionarea comunicării cu cele două cluburi pe tema galeriilor, a cedat presiunilor şi a acceptat ca PAOK şi AEK să vândă galeriilor câte 17.200 de bilete. Cifra a crescut mult la insistenţele conducerilor, asta după ce Poliţia insistase pentru maximum 13.000 de bilete per galerie.

Meci cu grad critic

Problema gestionării celor două galerii este cu atât mai mare cu cât ultimul meci direct dintre cele două echipe, în campionat, s-a soldat cu incidente deosebit de grave. După golul marcat de Fernando Varela în ultimele minute, anulat pentru o poziţie de ofsaid la un coechipier, patronul lui PAOK a intrat pe teren cu o armă de foc la brâu. Meciul a fost abandonat, iar PAOK a fost depunctată, a pierdut meciul la ”masa verde” cu 3-0 şi a fost amendată, încheie ProSport.