Daniel Pancu, declaraţii incredibile despre csa steaua

pancu prosport
Daniel Pancu a fost citat de ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport pune pe tapet încă o lipsă de profesionalism a celor de la armata csa. Daniel Pancu a vorbit, la cinci zile de la derby-ul steaua – Rapid 1-3, despre faţa nevăzută a meciului jucat pe Arena Naţională, cu 36.277. Uimit de cât de bine e organizat Clubul Armatei, veteranul din Giuleşti acuză, acum, că rivalii nu doar că au fentat regulamentul, dar au şi o influenţă mare la AMFB, forul care organizează meciurile din Liga 4.

ProSport l-a citat pe Daniel Pancu

Înaintea meciului, „Pancone” a observat că toate detaliile sunt foarte, foarte bine puse la punct în ceea ce priveşte modul de organizare al celor de la steaua, iar un eveniment petrecut în culisele derby-ului i-a întărit convingerea. „Nu ştiu cine îi susţine şi cum îi susţine. Plecând de la echipamentul de joc. Eu nu ştiu voi, ca televiziune, cum v-aţi simţit. Eu de pe bancă nu înţelegeam ce se întâmplă. Regulamentul este clar la AMFB: echipa gazdă schimbă echipamentul în funcţie de echipa oaspete. Noi am venit intenţionat în vişiniu ca ei să joace în alb. Aveau echipament de rezervă”, a declarat Daniel Pancu pentru Digi Sport, citat de ProSport.

Daniel Pancu: „S-au dus peste observator!”

Ulterior, ProSport a continuat să îl citeze pe Daniel Pancu legat de această situaţie incredibilă. Pe care, evident, numai armata csa o putea înfăptui în fotbalul românesc! „S-au dus peste observator, peste toată lumea, poziţie de forţă, nu au schimbat. Nu se poate! Şi ăsta e un lucru minor, ce vă spun acum. A fost un spectacol foarte urât pentru telespectatori. Nu deosebeai jucătorii. Nu a vorbit nimeni de la noi după acest meci despre asta, am preferat să nu ieşim public, dar asemenea lucruri nu se fac. Arbitrul nu trebuia să dea drumul la meci în condiţiile astea. E foarte greu şi pentru jucători”, a spus Pancu, la Digi Sport.