NEWS ALERT / Au venit audienţele de la csa steaua – Academia Rapid 1-3

steaua - Academia Rapid ProSport
steaua - Academia Rapid 1-3 şi audienţele prezentate de ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport scrie despre audienţa la csa steaua – Academia Rapid 1-3. Derby-ul Ligii 4 Bucureşti, partida csa steaua – Academia Rapid 1-3, a fost în topul audienţelor din ziua de sâmbătă, 14 aprilie. Evenimentul televizat de DigiSport 1 a fost al patrulea cel mai urmărit eveniment televizat la acea oră. Sub programele Kanal D, ProTV şi România TV. Meciul a obţinut un rating de 2.6 la nivel naţional. Fiind astfel urmărit de 460.000 de persoane, informează paginademedia.ro. Pentru comparaţie, meciul de Liga 4 dintre cele două echipe a înregistrat un rating de 2.6. În timp ce derby-ul Ligii 1 dintre Dinamo şi fcsb, joc disputat pe 18 februarie, duminica, de la ora 20:45, a avut un rating de 4.1. Adică 729.000 de spectatori, încheie ProSport.

ProSport audienţele, noi amintim ce a fost în tribune!

Având în vedere nivelul competiţiei şi mai ales al csa steaua, unul jenant, audienţa este colosală. A fost practic show într-o singură parte! Probabil şi dacă ar fi fost doar Academia Rapid pe teren şi în tribune coordonatele ar fi fost sensibil egale. Cele câteva mii de stelişti de la meci nu au făcut altceva decât să demonstreze iar că sunt o ruşine pentru fotbal! Altfel, dacă ProSport a prezentat audienţele care au fost totuşi mai mici decât la Dinamo – fcsb trebuie menţionat că în tribune au fost mai mulţi oameni decât la acel meci. Ceea ce, până la urmă, e în interesul fotbalului, nu al televiziunilor.

În play-off sunt aşteptate cifre şi mai bune!

În acest context, este de aşteptat ca meciul dintre cele două echipe din play-off să spargă toate barierele de audienţă. Iar suporterii Academiei Rapid ar trebui să se pregătească de pe acum pentru o umilinţă şi mai mare pe care echipa o va administra piperniciţilor militari. Este natural ca atunci şi ratingul pe TV să crească substanţial, mai ales că cei reticenţi de această dată au ratat un spectacol colosal. E adevărat, susţinut în proporţie de peste 90 la sută de oaspeţi…