Constantin Schumacher a vorbit la finalul meciului! Care sunt impresiile

Schumacher ProSport
Constantin Schumacher va fi schimbat

ProSport îl citează pe Constantin Schumacher. Antrenorul învingătorilor de la Academia Rapid a afirmat după meci că s-a bucurat de victorie la fel de tare cum se bucura pe vremuri, când câştiga meciurile pentru Rapidul adevărat! „Bucuria de acum a fost comparabilă cu cea de pe vremea când jucam la Rapid. Sper să continue cât mai mult cariera mea la Rapid. Aş vrea ca oamenii să vadă în noi un Rapid care doreşte să renască din cenuşă“, a declarat Constantin Schumacher conform ProSport.

ProSport a preluat declaraţiile în care îşi felicită jucătorii

Despre echipa sa, Schumacher spune că a fost influenţată pozitiv de atmosferă şi că experienţa şi-a spus cuvântul! „A fost un meci foarte greu într-o atmosferă superbă. Felicit aceşti suporteri care au venit din toată ţara. Jucătorii mei au dat dovadă de caracter, au câştigat un joc dificil cu o echipă bună. Am jucat ce ne-am dorit mai ales în repriza a doua. În tur a fost altceva, am avut alţi jucători, acum avem unii cu experienţă“, a încheiat antrenorul conform ProSport.

Ion Ion a recunoscut supremaţia echipei oaspete

„Nu ne așteptam la așa afluență de public, ambele galerii au contribuit la un spectacol nemaipomenit. Trebuia să fie un imbold și pentru echipa noastră, dar se pare că presiunea din tribune a apăsat mai greu. Nu cred că i-au afectat întreruperile. La momentul acela era egal, nu cred că i-a afectat. Academia Rapid ne-a bătut clar la toate capitolele. E o echipă cu experiență, care a controlat jocul și noi am luat goluri copilărești. Ne-a depășit miza jocului. Rămâne să ne pregătim pentru meciul din play-off și atunci sperăm să avem o altă față. Nu cred că lucrurile vor sta la fel acolo, o să fie un meci diferit. Suntem nevoiți să jucăm la victorie”, a mai spus antrenorul stelei, Ion Ion, fost jucător la… Rapid, pentru Digi Sport.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required