BREAKING NEWS / Marele anunţ legat de Giuleşti a fost făcut!

ProSport
Premierul Viorica Dăncilă a făcut anunţul, conform ProSport

ProSport oferă ultimele informaţii despre stadionul Giuleşti! Guvernul a aprobat joi proiectul de modernizare a arenei din Giuleşti, urmând ca în 21 de luni lucrarea să fie finalizată. În 2020 va avea loc Campionatul European, iar Bucureştiul este unul dintre oraşele gazdă. „În şedinţa de astăzi adoptăm în perspectiva Euro 2020 şi Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii consolidarea şi modernizarea Stadionului Giuleşti „Valentin Stănescu”. Finanţarea obiectivului se va face de la bugetul de stat, prin bugetele Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerului Transporturilor, a anunţat premierul Viorica Dăncilă, notează ProSport.

ProSport vorbeşte despre facilităţile pe care le va avea stadionul

Lucrarea va costa 26 de milioane de euro, urmând  a avea în jur de 14.500 de locuri.  Printre facilităţi vor fi:

  • Suprafaţa de joc va avea o lungime de 105 m şi o lăţime de 68 m, gazonul fiind natural ranforsat sintetic şi dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigaţie şi încălzire
  • Va fi modernizată o pistă de atletism pentru antrenament sub tribune
  • Vor exista 28 locuri de cazare pentru sportivi, dar şi spaţii administrative sau zone cu magazine şi fast-food
  • Vor fi 70 locuri pentru persoane cu dizabilităţi, dar şi sectoare VIP sau destinate mass-mediei

În februarie 2020 sărbătorim apariţia noului Giuleşti, modern şi cochet!

Vestea este una cum nu se poate mai bună, motiv pentru care sperăm ca în februarie 2020 să ne bucurăm de un stadion nou. Aşa cum merită fiecare rapidist! Bătrâna arenă va deveni istorie, dar măcar condiţiile găzduirii spectatorilor vor deveni de cinci stele. De asemenea, ne dorim enorm ca noul stadion să aibă durata de viaţă a celui căruia îi ia locul. Adică peste 80 de ani! Rămâneţi pe 1923.ro pentru a afla, în continuare, cele mai noi informaţii legate despre refacerea stadionului Giuleşti. Emblema fotbalului de lângă Podul Grant! Chiar dacă va avea o capacitate mai mică şi nu va păstra anumite elemente de patrimoniu.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required