Primăvara aduce victorii pe linie pentru Rapid!

Rapid
Imagine de la sărbătoarea de 94 ani e Rapid

Rapid câştigă totul în aceste zile! Fix în perioada în care primăvara chiar îşi intră în drepturi aşa cum ar trebui. În ajun de Florii, clubul nostru drag face senzaţie! La Bazinul ”Tolea Grințescu – Dinamo” are loc al doilea turneu al Campionatului Național de polo senioare. . Echipa feminină Rapid București a repurtat două victorii superbe, 11-10 cu Dinamo și 18-2 cu Crișul Oradea, prin care și-a consolidat poziția pe podium, scrie clubulrapid.ro. Dar nu numai poloistele au câştigat în această perioadă! Echipele de baschet ale CS Rapid au obţinut la rândul lor victorii frumoase, chiar dacă în liga secundă sau la junioare!

Junioarele de la CS Rapid suflă în ceafă liderului!

Această săptămână a fost plină pentru echipele de baschet ale CS Rapid București. Fetele U20 au întreprins o deplasare până la Oradea, pentru cel de-al treilea turneu al Campionatului Național. Rezultatele înregistrate au fost următoarele:

  • 69-54 cu CSS Nagy Mozeș Târgu Secuiesc;
  • 57-76 cu CSS CSM Târgoviște;
  • 81-64 cu Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Oradea.

Băieţii au obţinut o nouă victorie frumoasă!

În urma acestor rezultate, echipa noastră și-a asigurat, matematic, o medalie la Campionatul Național U20. Rapidistele, cu 14 puncte, se află pe locul secund. La o lungime distanță de CSS Nagy Mozeș Târgu Secuiesc. Formația orădeană este ieșită din cărțile podiumului, în timp ce echipa din Târgoviște este deja campioană națională, având nevoie doar de act de prezență la ultimul turneu, cel de la Tg. Secuiesc. La băieți, Rapid a învins pe teren propriu CSU Agronomia, cu scorul de 62-44. Rezultat frumos, chiar dacă ei nu mai au şanse măcar matematice de promovare în prima ligă.

Rămâneţi pe 1923.ro pentru tot ce mişcă legat de sportul rapidist!

Cele cinci victorii ne bucură enorm, mai ales că ele nu fac altceva decât să consolideze istoria plină de succese a clubului de lângă Podul Grant. Vom reveni şi cu alte rezultate pe măsură ce acestea se vor înregistra în aceste zile. Pentru că CS Rapid are partide şi competiţii la foc automat. Aşa cum este normal pentru un club sportiv care se respectă! Rămâneţi, aşadar, pe 1923.ro pentru a afla tot ce mişcă legat de sportul rapidist!