Un club de top din Liga 1 face praf un fost jucător de la Rapid în comunicat oficial!

prosport rapid
Mihai Mincă a jucat la Rapid

Starea fotbalului românesc este într-o degradare continuă! S-a ajuns la alt nivel. După ce un jucător cu mai bine de un deceniu jucaţi numai în culoarea vişinie, inclusiv la Rapid, a ajuns să susţină fcsb, clubul pe care l-a beştelit ripostează. CFR Cluj a lansat un comunicat dur în care explică de ce a fost dat afară Mihai Mincă de gruparea ardeleană. După şapte ani petrecuţi în Gruia! Mihai Mincă, legitimat acum la FC Voluntari, a jucat la Rapid între 2005 şi 2007. Începem prin a vă prezenta declaraţia halucinantă a lui Mişu, preluată de ProSport!

Ce a declarat fostul portar de la Rapid!

„Îmi doresc să câştige fcsb-ul. Îmi respect colegii, dar după şapte ani la CFR, vreau să câştige fcsb-ul. Pentru că e Dan Petrescu acolo, atâta timp cât e acolo, nu voi ţine cu ei. E un caracter dificil. Am vorbit ceva cu dânsul la Cluj şi nu a fost aşa. Să mă dea afară după şapte ani de la Cluj… El stă doar la bine la o echipă, la greu nu cred că stă pe undeva. Putea să îmi spună frumos că nu mai are nevoie de mine. Dar nu să mă dea afară cum a făcut-o, cu acel act. Nu meritam, după câte am făcut pentru CFR… Am vorbit cu el doar o dată, 20 de minute, a zis că-i pare rău”, a explicat Mincă, la Digi Sport, citat de ProSport.

Ulterior, comunicatul pe stilul „ba p-a mă-tii” din partea CFR…

„Referitor la declaraţiile fostului nostru jucător Mihai Mincă oferite presei după meciul FC Voluntari – Juventus Bucureşti, clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă următoarele precizări:

Pentru ca toată lumea să cunoască motivului real al despărţirii lui Mihai Mincă de CFR Cluj, suntem nevoiţi să dezminţim cele declarate de fotbalist despre clubul nostru şi despre antrenorul echipei Dan Petrescu. Aşadar, decizia ca portarul să părăsească echipa din Gruia a aparţinut în totalitate clubului. Nicidecum antrenorului.

Dan Petrescu a fost cel care l-a susţinut la venirea sa la CFR, i-a dat o şansă. Chiar a solicitat oficialilor clubului să îi mărească salariul de la 7.000 euro cât avea până atunci, la 10.000 de euro. Toate aceste lucruri s-au întâmplat, în ciuda faptului că jucătorul era cunoscut în viaţa echipei ca fiind unul cu grave probleme de disciplină. Şi cu antecedente în ceea ce priveşte ieşirile în decor.

În seara dinaintea ultimei zile a cantonamentului din Slovenia, Mihai Mincă a consumat băuturi alcoolice, a produs daune la hotelul în care echipa noastră era cazată. Iar dimineaţa, la antrenament, a apărut în stare de ebrietate, a vociferat şi nu s-a pregătit corespunzător. Toate aceste lucruri, i-au făcut pe conducătorii echipei noastre să rezilieze de comun acord contractul cu jucătorul. Cu toate că Dan Petrescu a insistat ca portarul să mai primească o şansă.

Ne pare rău că trebuie să dezvăluim aceste informaţii care nu îl pun într-o lumină favorabilă pe Mihai Mincă. E anormal ca un fotbalist să declare asemenea lucruri despre clubul alături de care a câştigat două trofee. Alături de care a petrecut şapte ani! Dar şi despre omul Dan Petrescu, care l-a susţinut necondiţionat la CFR.

Ne-am respectat mereu jucătorii care au muncit pentru acest club. Însă aşteptăm şi noi puţină decenţă”, se arată în comunicatul celor de la CFR.

Concluzii tragi-comice

Cu alte cuvinte, este radiografia perfectă a situaţiei fotbalului românesc. Un portar care a jucat 10 sezoane la echipe alb-vişinii a ajuns să ţină cu fcsb pe faţă doar pentru că a fost dat de la o echipă unde oricum a fost rar numărul 1. Iar clubul, cu pretenţii de Liga Campionilor, a stat să se demintă inutil. În fapt să se acuze… Adică şapte ani a fost tolerat cu probleme disciplinare grave, cum se menţionează în comunicat. Şi a fost dat afară în ceasul al 12-lea. Uite de ce suntem pe drumul cel bun!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required