Ploaie de goluri în liga 4! csa steaua a bătut la scor

csa steaua - Academia Rapid
Steag al csa steaua ars în tribune

Sâmbătă, 31 martei, nu s-a jucat numai Academia Rapid – AFC Rapid, ci toate partidele contând pentru etapa 21 din liga 4 Bucureşti. csa steaua şi Asalt au marcat peste 10 goluri fiecare, păstrându-şi poziţiile de play-off. O mare surpriză a venit din partea lui CS FC Dinamo, care s-a făcut de râs, la propriu, cu codaşa Progresul Spartac II, scor 1-1. Şi, cel puţin pentru moment locurile de play-off par a fi conturate: Academia – csa steaua – Tricolor – Asalt.

csa steaua a bătut cu 12-0

Interesant este că nici Tricolor nu a reuşit să bată, ci doar o remiză, scor 1-1, pe terenul celor de la Comprest GIM. O echipă care, deşi are cam puţine puncte în clasament, nu arată deloc rău. Ba chiar a reuşit în tur egal, 0-0, cu Academia Rapid. Recapitulând, csa steaua a bătut 12-0, iar Asalt 11-0! Trebuie menţionat însă că recordurile de scor de până acum aparţin Academiei Rapid, 26-1 cu Venus şi 18-0 cu Termo.

Venus a reuşit mircaolul la care nimeni nu se mai aştepta

Şocul cel mai mare a fost însă acela că Venus a reuşit prima victorie şi, de fapt, primele puncte în acest sezon! Rămăşiţa marii echipe interbelice a învins cu 4-3 pe terenul celor de la Romprim! Echipă pe care AFC Rapid o învinsese la rândul ei cu o etapă înainte cu scorul de 8-4! Pe Venus, eleveii lui Andrei Anghel Constantinescu i-au învins cu 9-0 în meciul tur. Sperăm ca meciul retur, care se va juca în mai puţin de o săptămână, să aibă deznodământ asemănător! Până în acest moment, Venus avea 17 înfrângeri şi un golaveraj incredibil de 15-143!!!

Iată situaţia la zi după ultima etapă din liga 4

Etapa următoare ce se va disputa va fi a 18-a, care s-a amânat din cauza condiţiilor meteo. Academia Rapid va juca împotriva celor de la CS FC Dinamo, în timp ce AFC Rapid va disputa o partidă contra lui Metaloglobus II.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI