Pantelimonu’ petrece! Două meciuri în trei zile pentru Rapid

AFC Rapid
AFC Rapid înainte de meciul cu Asalt

AFC Rapid revine pe teren după înfrângerea grea, 1-5 cu Academia Rapid. Astfel, jucătorii lui Andrei Anghel Constantinescu joacă două partide în săptămâna mare. Ambele sunt considerate pe teren propriu, dar sunt jucate pe terenuri diferite. Norocul este că măcar ele sunt învecinate, anume în cartierul Pantelimon, vizavi de Cora din acea parte a ieşirii din Bucureşti.

AFC Rapid – Metaloglobus II, 3 aprilie, ora 17, stadion Metaloglobus

Concret, AFC Rapid – Metaloglobus II se joacă marţi, 3 aprilie, ora 17 pe terenul… oaspeţilor. În tur, în aceeaşi locaţie, satelitul divizionarei secunde s-a impus cu 3-1. Unicul gol al lui AFC Rapid a fost marcat de Matei Moldoveanu. La numai două zile după acest moment vişinii vor juca şi contra celor de la Venus, pe terenul Ion Ţiriac. Acolo unde au învins cu 8-4 pe Romprim. Şi care se află imediat lângă stadionul Metaloglobus. Mai exact, meciul are loc joi, 5 aprilie, ora 17.

AFC Rapid – Venus, 5 aprilie, ora 17, stadion Ion Ţiriac

În tur, Rapidul a învins Venus cu 9-0, pe stadionul Coresi, din spatele Casei Presei. Atunci a strălucit Cătălin Stan care a marcat nu mai puţin de cinci goluri! Inedit este că rapidiştii joacă pentru prima dată pe terenul celor de la Metaloglobus un meci considerat acasă. Astfel, se ajunge la şase (!!!) terenuri pe care echipa şi-a disputat meciurile considerate pe propriul teren în acest sezon. Aşadar: Rocar, Electromagnetica, Giuleşti, Coresi, Ion Ţiriac şi Metaloglobus. O stare de fapt care nu face deloc cinste conducerii!