NEWS ALERT / Deplasarea pentru csa steaua – Academia Rapid

Giuleşti csa steaua - Academia Rapid
O imagine cu stadionul Giuleşti care te lasă fără cuvinte de la meciul csa steaua - Academia Rapid

Partida csa steaua – Academia Rapid a provocat o adevărată “nebunie” în rândul suporterilor ambelor echipe, biletele epuizându-se ca pâinea caldă. Acest meci are chiar șansa de a intra în istoria fotbalului european, prin recordul de asistență la o partidă de Liga 4, notează site-ul oficial al Academiei Rapid. În tribune va fi un spectacol total, galeria oaspete urmând a avea o coregrafie specială. Fundalul sonor va fi, în mod cert, asigurat pe toată durata partidei, la cele mai înalte “frecvențe”.

Întâlnirea suporterilor pentru csa steaua – Academia Rapid, la Iancului

Și pentru că galeria Rapidului este unică, acest lucru va putea fi admirat pe toată durata deplasării către stadion, așa cum rapidiștii o fac la meciurile cu rivalele din Capitală. Liga Suporterilor Rapidiști a programat întâlnirea rapidiștilor ce vor să vină meargă organizat, pentru ora 16:00, la Piața Iancului, de acolo urmând să se plece spre Arena Națională. Puteți lua bilete, pentru zonele rămase, de AICI, iar pentru inelul III de la Peluza Rapid, încă puteți găsi bilete la casa de bilete de la stadionul Giulești, zilnic, între orele 12 și 19.

30.000 rapidişti sunt aşteptaţi la meci!

Interesant este că la meci sunt aşteptaţi peste 30.000 de rapidişti! Dintre care 12.000 numai la peluza nord! Motiv pentru care, în mod sigur, această deplasare va fi una cel puţin interesantă. Probabil chiar riscând să blocheze o perioadă bună de timp traficul în Bucureşti. Cam toată ziua meciului csa steaua – Academia Rapid! La partida tur au fost aproximativ 14.000 de oameni, dintre care numai câteva sute suporteri ai echipei armatei. Care, după cum bine ştim, niciodată nu a avut o bază reală şi fidelă de susţinători. Doar la rezultate. Estimările noastre spun că nucleul dur al suporterilor stelişti este, în prezent, undeva la 2.000 de oameni. Cu toate astea la partida csa steaua – Academia Rapid s-ar putea să fie un pic mai mulţi.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI