NEWS ALERT / Numărul de bilete vândute cu o zi înainte de steaua – Academia Rapid

FCRB Rapid euro
Fotbal Club Rapid, buget imens in euro

Cristian Cârlan, directorul de marketing al celor de la csa steaua a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că până vineri la prânz s-au vândut deja 33.000 de bilete. Oficialii militarilor speră ca numărul tichetelor comercializate pentru steaua – Academia Rapid să depășească 35.000. Iar cu tot cu invitații, sâmbătă seară, să fie în tribune aproximativ 40.000 de spectatori.

”În momentul de față vândute, trimise prin curier sau pretipărite, ceea ce înseamnă în curs de achitare, sunt aproximativ 33.000 de bilete. Mai adăugăm cele 1.000 de abonamente și invitațiile. Totalul general ocupat în acest moment este de 35.425 de locuri. S-au deschis și casele de la Arena Națională și estimăm că la ora de start vor fi peste 40.000 de spectatori”, a spus Cârlan, legat de meciul steaua – Academia Rapid, conform digisport.ro.

Peluzele sunt pline ochi pentru meciul steaua – Academia Rapid

Referitor la cele două galerii, oficialul militarilor a precizat că și în respectivele sectoare s-au dat toate biletele. ”Ambele peluze sunt epuizate, dar nu știu dacă sunt achitate în întregime. La ora meciului vom vedea clar. Știu că suporterii Rapidului au fost mai rapizi. Dar situația s-a echilibrat în ultimele zile. Mănușa a fost ridicată, dar acum totul este OK. Sunt convins că ambele peluze vor fi ocupate 100 la sută”, a mai spus directorul de marketing înainte de partida csa steaua – Academia Rapid.

Costuri de organizare de 40.000 euro, profit de… 100.000 euro!

”La cererea jandarmeriei am suplimentat numărul de agenți de pază de la 350 la 960. Ceea ce a ridicat și costurile până la aproximativ 40.000 de euro, dar securitatea primează. Profitul va fi undeva la 200 la sută. Peste 100.000 de euro, adică. Nu știm în ce ligă vom evolua în sezonul viitor. Bugetul va fi ajustat în funcție de competiție, dar cu siguranță este o sumă importantă pentru noi”, a mai spus Cârlan.

Fostul rapidist Ştefan Iovan va da lovitura de începere

Apoi, el a mai precizat că înaintea partidei steaua – Academia Rapid, echipa de legendă a stelei, cea care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, va oferi publicului 100 de mingi cu semnăturile tuturor componenților trupei din 1986, după care vor prezenta și Cupa Campionilor Europeni. Lovitura de start va fi dată de cei doi căpitani ai marii echipe a roș-albaștrilor. Ștefan Iovan, căpitanul de la Sevilla, și Tudorel Stoica, căpitanul acelei generații. În pauză vor urma mai multe premii, dar și o reprezentație a celor de la Detașamentul ”Drill-Team” al Brigăzii 30 Gardă ”Mihai Viteazul”.

În acest context se pare că recordul mondial pentru un meci de liga 4, stabilit de Rangers în 2012, 49.118 suporteri, nu va fi depăşit. Rămâneţi pe 1923.ro pentru informaţii suplimentare legate de partida steaua – Academia Rapid! Partida este de o importanţă vitală!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required