Medaliile vin pe bandă rulantă pentru Rapid! Vezi ultimele rezultate

rapid rapidiști spirit
Rapid, rapidiști şi istoria! Spirit!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rapid continuă să aibă o primăvară productivă la toate disciplinele. În acest articol vom scrie puţin despre haltere, atletism şi polo masculin. La sala de sport din incinta Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu” se desfășoară, în aceste zile, Cupa României la haltere. La feminin, în limitele categoriei de greutate de 63 de kilograme, Maria Luana Grigoriu a cucerit trei medalii de aur. La smuls ea s-a impus cu 87 de kilograme, iar performanța de la aruncat a fost de 106 kilograme. Totalul de 193 de kilograme i-a mai adus rapidistei o medalie. De remarcat că tot în cadrul acestei categorii de greutate, a mai concurat o rapidistă, Delia Dumitru, care a ridicat în total 100 de kilograme, 45 la smuls și 55 la aruncat.

13 medalii pentru micuţii atleţi de la CS Rapid

Secția de atletism a CS Rapid București a participat și a obținut rezultate foarte bune la Cupa ”Gheorghe Teșu”.

  • 5 locuri I (CRĂCIUN ANDREEA 50m,  MIHĂILESCU MATEI și LUPESCU DENISA – saritura în lungime, FLOARES ELENA – saritura în înălțime și BISERICESCU MARIA 100m)
  • 4 locuri II (AGOPSA LUCA 50m, GUȚU IULIAN 80m, CONSTANTIN Alexandru – saritura în lungime, DIDULESCU ELENA – saritura în înălțime)
  • 4 locuri III (GUȚU CRISTIAN și PETRE ANDREEA saritura în lungime, CHIRAN ALEXANDRU – 150m și EFTA MATEI – 300m)

Sportivii pregătiți de Octavia Gena Brosser au urcat pe podiumul de premiere în 13 cazuri.

Rezultate decente şi la polo masculin

Echipa masculină de polo pe apă Rapid București a reușit să învingă pe Crișul Oradea, în două meciuri contând pentru turneul de consolare al Superligii Naționale. Formația noastră s-a impus în primul meci, în deplasare cu scorul de 12-11 la aruncările de departajare, după 8-8 în timpul regulamentar. Al doilea meci s-a disputat tot la Oradea, din rațiuni economice, feroviarii câștigând cu 16-7. Rapidul, antrenat de Silviu Ceobanu, s-a impus cu 2-0 și va evolua în jocul pentru locurile 5-6, împotriva celor de la Poli Cluj sau AMEFA Arad.

Sursa: clubulrapid.ro