Încă o lovitură în instanţă pentru Academia Rapid… Nu au plătit nici acum!

csa steaua - Academia Rapid
csa steaua - Academia Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

În momentul în care s-a scris despre această speţă se analiza mult mai profund. În sensul că se credea că Academia Rapid nu a achitat către AMFB o sumă aferentă drepturilor TV, care oricum au fost negociate discutabil. Ei bine, nu! Decizia instanţei a venit şi, la fel ca toate celelalte este defavorabilă Academiei Rapid. Clubul susţinut moral de Primăria Sectorului 1 nu a plătit… taxa de licenţiere la AMFB! Care, după cum se poate vedea din captură şi din motivarea instanţei este de 6.900 lei. Adicătelea… 1.500 euro! Sumă ridicolă comparând cu cheltuielile clubului la care joacă Pancu şi Niculae. Dar, mai ales, comparativ cu bugetul anunţat la începutul sezonului, 320.000 euro!

Cei responsabili îşi bat joc de zeci de mii de oameni!

Decizia a fost dată pe 16 aprilie, după cum se vede. Iar Academia Rapid este obligată în termen de 10 zile de la pronunţare să îşi stingă datoria. Nu e vorbă, probabil că ea va fi plătită. Numai că acest lucru trebuia înfăptuit din… septembrie! Adică de mai bine de jumătate de an. Ştim, de acum o să se zică iar că nu au găsit pe nimeni la AMFB, că nu aveau bani exacţi scoşi, că nu mergea POSul, că avea o cursă importantă de făcut omul care trebuia să facă plata. Sau poate i-a luat AMFB şi nu le-a dat chitanţă. Mai ştiţi ce scuze se vor găsi? Problema este alta… Această ultimă dovadă de management ridicol loveşte în nimeni altcineva decât în cei peste 20.000 de oameni care au venit să suţină echipa la meciul cu csa steaua.

Academia Rapid nu poate trăi doar din asocierea cu legendele!

Nu este nimic altceva decât o altă dovadă de lipsă crasă de respect faţă de întreaga suflare rapidistă care îşi pune speranţa în acest proiect… curat. Un semnal de alarmă care arată că cei ataşaţi proiectului care se agaţă cu disperare de Pancu, Niculae, Stanciu sau Maftei pentru a reda identitatea pierdută, nu înţeleg că pentru dăinuirea acestuia nu este suficientă prezenţa fizică a legendelor mai sus menţionate. Sau poate nici măcar nu îi interesează asta… Ştim că prioritate o are acum obţinerea personalităţii juridice şi a CIS-ului sub un nume care să includă „Rapid Bucureşti” – Dumnezeu ştie cum! Dar nu poţi fi credibil la acest nivel în contextul în care tu eşti dat în judecată de o organizaţie caricaturală pentru o datorie ridicolă!