INFO / Totul despre CS FC Dinamo – Academia Rapid

Dinamo - Academia Rapid
În întâlnirea tur CS FC Dinamo - Academia Rapid, Daniel Niculae nu a putut fi oprit decât prin fault

Un meci care poate duce Academia pe primul loc în liga 4 Bucureşti se joacă în această săptămână. Concret, CS FC Dinamo – Academia Rapid se dispută marţi, 3 aprilie, în complexul sportiv Dinamo. De la ora 14. Meciul din Ştefan cel Mare se joacă fără suporteri. Meciul este unul extrem de important pentru ambele echipe din aproximativ aceleaşi considerente.

CS FC Dinamo – Academia Rapid este un meci cu miză mare

CS FC Dinamo a reuşit doar un 1-1 cu Progresul Spartac şi este doar pe locul 5. În favoarea celor de la Asalt. Echipă care s-a desprins la cinci puncte în faţă, pe ultima poziţie care asigură prezenţa în play-off. Minicompetiţie din care dinamoviştii nu concep să lipsească. De partea cealaltă, Academia Rapid este deja pe locul 1 şi trebuie să bată pentru a rămâne acolo. Aşa că meciul CS FC Dinamo – Academia Rapid poate avea şi miza imensă ca gruparea lui Schumacher şi Iosif să rămână peste csa steaua în clasament.

Dinamoviştii au apelat în tur la toate metodele, dar în zadar!

În partida tur, meciul dintre cele două combatante a fost tranşat, destul de greu, cu 2-0 de Academia Rapid, pe Giuleşti. Forma echipei susţinute moral de Primăria Sectorului 1 este însă, în prezent, cel puţin în aparenţă, mult superioară celei de atunci. Asta pentru că în primele două meciuri oficiale din 2018, academicienii au reuşit scoruri fluviu. 10-2 pe terenul celor de la Progresul 2005 şi… 18-0 cu Termo! În concluzie, trebuie să ne aşteptăm la o victorie destul de confortabilă a Academiei Rapid. Mult mai lejeră decât în tur, când dinamoviştii, aşa cum se vede din fotografie, au făcut totul pentru a-l opri pe Daniel Niculae. Nu au reuşit însă să pună stop gazdelor care, aşa cum am mai zis, au bătut cu 2-0.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...