INFO / AFC Rapid – Venus, meciul din Vinerea Mare

AFC Rapid - Venus
AFC Rapid - Venus e meciul zilei

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

AFC Rapid – Venus ar fi trebuit să se joace joi, numai că, din fericire pentru jucătorii care au avut marţi un meci dificil, partida s-a mutat cu o zi. Cu alte cuvinte, AFC Rapid – Venus se va disputa vineri, 6 aprilie de la ora 17. Locaţia este cea stabilită, Arena Ion Ţiriac, din Pantelimon, chiar vizavi de Cora. Pentru rapidişti meciul va fi unul special. Echipa trece printr-un moment dificil după ce s-a despărţit de antrenorul care a dus tot greul alături de jucători în ultimele 10 luni. După umilinţa, scor 0-4, cu Metalogblobus II, pentru acesta s-a umplut paharul şi a ales să se despartă de clubul pe care îl iubeşte cel mai mult.

AFC Rapid – Venus ar trebui să fie o formalitate

Scrisoarea lui Andrei Anghel Constantinescu către întreaga suflare rapidistă a fost redată în exclusivitate de 1923.ro. Cel care îi va lua locul va fi anunţat oficial în zilele ce urmează. Meciul în sine, AFC Rapid – Venus, ar trebui să fie o simplă formalitate. Având în vedere că în tur, giuleştenii s-au impus cu 9-0 pe arena din Coresi. Pe o ploaie torenţială, într-un meci fără pauză în care conduceau după prima repriză cu 7-0. Sperăm că acum Venus va arăta mai mult fotbal, dar tot aşteptăm de la Rapid un comportament bun, care să aducă o nouă victorie categorică. Aşadar, recapitulăm! AFC Rapid – Venus, 6 aprilie, ora 17, stadion Ion Ţiriac!

AFC Rapid este pe locul 8, Venus pe ultima poziţie, înaintea etapei 22

Informaţii legate de acest meci veţi putea găsi, evident, şi pe 1923.ro! Aşa că rămâneţi conectaţi! Trebuie adăugat că, în acest moment, AFC Rapid este pe locul 8 în clasament, cu 29 de puncte. În timp ce Venus ocupă ultima poziţie, a 15-a, cu o singură victorie, adică trei puncte în tot campionatul! Meciul AFC Rapid – Venus contează pentru etapa a 22-a a ligii 4 Bucureşti.