INEDIT / Oaspeţi de seamă la ultimul meci jucat pe Giuleşti

giuleşti rapid
Întâlnire super importantă pe Giuleşti!

Meciul ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului – Atletico Bucureşti 3-2, de pe Giuleşti, a fost marcat şi de două evenimente speciale. Pe care nu le-am pomenit în articolul anterior. Primul, poate cel mai important, a fost momentul loviturii de start. Aşa cum ne-au obişnuit, băieţii de la T2 au făcut un obicei din a aduce foste glorii giuleştene să dea lovitura de începere. Nu este ceva nou, pentru că şi la AFC Rapid se întâmpla acelaşi lucru în sezonul trecut. Când, pe rând, Viorel Kraus, Daniel Pancu, More Târţău şi mulţi alţi foşti jucători au dat cu piciorul în minge la centru după fluierul arbitrului.

Roberto Neagu a dat lovitura de începere pe stadionul Giuleşti

Aşa a fost şi în acest an, doar că în cazul Frumoşilor Nebuni. Ion Manu, acelaşi Viorel Kraus. De data aceasta, numele celui care a dat lovitura este o surpriză. Cu ocazia meciului mai sus pomenit, s-au comemorat cei opt ani dureroşi de la trecerea în nefiinţă a lui Sandu Neagu. Unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria Rapidului. Şi unul dintre cei trei oameni, alături de Take Macri şi Teo Codreanu, care a jucat toată cariera de seniori exclusiv la echipa de lângă Podul Grant. Pentru a se marca acest eveniment, cel care a dat lovitura a fost Roberto Neagu. Fiul de 13 ani al fostului mare atacant, care a venit împreună cu familia în Giuleşti.

Lucian Goge a fost la meciul Frumoşilor Nebuni

„Băi, Van Basten, ce mare te-ai făcut!” se aude de la tribuna 0, acolo unde puştiul urcă după ce e aplaudat de întreaga asistenţă. Şi acolo unde este al doilea oaspete de seamă. E vorba despre Lucian Goge, al doilea golgheter al… Academiei Rapid. Chiar dacă tocmai jucase pe legendarul Giuleşti, cu o zi înaintea acestei partide, când a marcat şi două goluri, Goge nu a putut stea dezlipit de stadion nici cu această ocazie. Aşa că a luat loc tot la tribuna 0, unde a urmărit cu atenţie un meci plin de nerv şi de pasiune. Cum deja am subliniat.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required