Nimeni nu se aştepta ca Ibrahimovici să păţească asta!

Ibrahimovici
Ibrahimovici

Zlatan Ibrahimovici a postat pe Facebook un videoclip care poate fi un răspuns pentru selecţionerul Suediei, după ce acesta a anunţat că nu se va baza pe serviciile lui la Mondialul din Rusia. Atacantul de 36 de ani a postat un clip scurt, în care se află la piscină. În acel moment, el este sunat de un anumit Janne (prenumele selecţionerului Janne Anderson), dar Ibrahimovici îl ignoră total. Nu ştim sigur dacă vârful lui LA Galaxy se referă chiar la antrenor, dar, în caz contrar, o asemenea coincidenţă putea fi evidată lejer, scrie digisport.ro.

Antrenorul Suediei şi-a spus poziţia vizavi de Ibrahimovici

„Ibrahimovici a spus că nu va mai juca pentru echipa Suediei, după EURO 2016. Am respectat decizia sa. Nu cred că ar trebui să se întoarcă acum. Nu m-a sunat, nu am vorbit cu el despre asta, dar cu siguranţă nu face parte din planurile mele pentru Cupa Mondială din Rusia”, a fost declaraţia selecţionerului. „O să merg la Campiontul Mondial din Rusia!”, a dezvăluit Ibrahimovici în emisiunea celebrului om de televiziune american Jimmy Kimmel. Când a fost întrebat despre detalii, Ibrahimovici a adăugat: „Tocmai am spus că merg la Campionatul Mondial. Dacă o să spun mai multe lumea o să mă spânzure. Trebuie să fiu atent la ce spun în continuare. Oricum, un Campionat Mondial fără mine nu ar mai fi cu adevărat un Campionat Mondial”.

116 meciuri și 62 de goluri are Zlatan Ibrahimovic în naționala mare a Suediei, pentru care a jucat din 2001 până în 2016.

La Mondialul din Rusia, Suedia va face parte din Grupa F, alături de Germania, Mexic şi Coreea de Sud.

Suedia a eliminat Olanda şi Italia fără Ibrahimovici

Cifrele lui Ibrahimovici sunt impresionante. Zlatan este un fotbalist uriaş şi, în mod cert, Cupa Mondială nu va mai fi la fel fără el, la nivel de imagine. Numai că Ibra omite un lucru. Cu el în echipă poate că Suedia nu era la Cupa Mondială. La EURO 2016 nu a epatat. Iar după retragerea sa, în drumul spre Rusia, s-au eliminat doi coloşi. Este vorba despre Olanda şi Italia!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required