Etapa 26 / Fabulos, golgheterul AFC Rapid a dat… opt pase de gol într-un meci!

Rapid
Rapid s-a impus clar

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

S-a încheiat şi etapa 26 din liga 4 Bucureşti. Iar rezultatele nu au fost chiar lipsite de surprize. AFC Rapid şi Academia Rapid şi-au făcut bine treaba, în sensul că au obţinut victorii cu 11-2 şi, respectiv, 3-0. Mai jos vă redăm celelalte rezultate din această etapă. În plus, vă prezentăm povestea unui meci în care încă golgheterul la zi al AFC Rapid a jucat fabulos. Cătălin Stan, alias Ţep, a plecat de ceva timp la CS FC Dinamo. Numai că până acum tot el are cele mai multe reuşite, în acest sezon, pentru echipa pregătită în prezent de Robert Georgescu. 13 goluri!

Opt pase de goluri în 11-0! Nu pentru Rapid, ci pentru… Dinamo!

Dincolo de alegerea intolerabilă din punct de vedere a rivalităţii istorice, faptul că Stan a dat opt pase de gol în victoria 11-0 cu Venus este un element demn de subliniat. Nu am putea să îi urăm succes să prindă play-off-ul, chiar dacă joacă acum alături de Munaf. Mai ales că la una dintre rivale, Carmen, evoluează Ioniţă, Berechet şi Batchabi. Şi ei foşti jucători la AFC Rapid. Însă îi dorim lui Ţep ca evoluţiile sale individuale să fie într-o continuă ascensiune în carieră, mulţumindu-i ce a oferit Rapidului la greu. Cu alte cuvinte, puteţi analiza mai jos rezultatele şi clasamentul despre care vă vorbeam!

Intră Venus Bucureşti în Cartea Recordurilor? Priviţi clasamentul!

Ca un amănunt interesant, observăm că forma ultimei clasate, Venus, continuă să fie execrabilă. A ajuns la 190 de goluri primite şi sunt şanse să reuşească, până la finalul stagiunii, un număr al cărui medie să dea 10 goluri primite pe meci! Ceea ce, într-adevăr, ar putea să fie de Cartea Recordurilor. Indiferent de ţara sau de liga în care se joacă fotbal. Aşa ceva este de-a dreptul incredibil. Mai ales că alb-negrii au şi cel mai slab atac. Numai 26 goluri marcate!!!