Familie de campioni! Paul Ioniţă, fratele „Bulgarului”, face senzaţie!

Ioniţă
Paul Ioniţă alături de mama sa, preşedintele CS Rapid şi antrenor

Paul Ioniţă, fratele mai mic al lui Alex Ioniţă II, face senzaţie! şi aduce rezultate remarcabile pentru CS Rapid. Evident, nu la fotbal. Ci la o altă disciplină extrem de populară în istoria vişinie, halterele! La sala de atletism din incinta CSN ”Lia Manoliu” au continuat întrecerile contând pentru Cupa României la haltere seniori, competiție care contează și drept etapă de calificare pentru Campionatele Naționale. Chiar dacă nu a luat medalie, fiind la numai un loc de podium, performanţele sale sunt colosale. Având în vedere ce a înregistrat la numai 15 ani! Reamintim, vorbim despre o competiţie de seioniori!

Paul Ioniţă a stabilit recorduri personale incredibile

La categoria de greutate 105 kilograme, rapidistul de numai 15 ani, Paul Ioniță, a avut o evoluție excelentă, reușind să ridice la smuls 123 de kilograme, iar la aruncat 152 de kilograme. Ambele valori enunțate anterior reprezintă recorduri personale, implicit totalul de 275 de kilograme însemnând un alt record personal pentru cariera halterofilului feroviar. El a ocupat, în ierarhie, locul 4 la smuls, 3 la aruncat și 4 la total. Paul Ioniță este antrenat la CS Rapid București de către Pavel Rugea și Marius Ulăreanu. El beneficiază de suportul necondiționat al familiei și al conducerii CS Rapid București, pentru marea performanță. Fotografia atașată este sugestivă în acest sens, Paul Ioniță fiind surprins alături de mama sa (în stânga), directorul clubului, Valy Ionescu-Caciureac și antrenorul Marius Ulăreanu, scrie clubulrapid.ro.

Fratele unuia dintre cei mai în formă fotbalişti români

Reamintim că fratele său, Alex Ioniţă II, este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români ai momentului. La numai 22 ani! „Bulgarul” este produs şi crescut de lângă Podul Grant, a luat titlul de campion al României cu Astra, apoi s-a transferat la CFR Cluj. Echipă alături de care se bate, de asemenea, la titlu. Mai mult, Alex a devenit cel mai scump fotbalist român transferat de ardeleni. Pe el, echipei din Giurgiu i s-a plătit un milion de euro.

Ioniţă
Paul Ioniţă a cucerit noi medalii

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required