Experienţa îi va strivi! csa steaua – Academia Rapid şi media de vârstă

ProSport Giuleşti csa steaua - academia rapid
csa steaua - Academia Rapid pe Giuleşti

Daniel Pancu a spus că, cel mai probabil, va juca numai câteva minute în csa steaua – Academia Rapid. Ne referim la meciul de pe 14 aprilie, ora 19:45, de pe Arena Naţională, la care vor veni peste 30.000 suporteri ai oaspeţilor! Accidentarea de la meciul cu AFC Rapid şi-ar putea spune cuvântul. Chiar dacă, măcar la prima vedere nu ar fi trebuit ca leziunea musculară să fie aşa gravă. Cu toate acestea, Pancone nu a jucat cu Comprest GIM şi, sigur, nu va juca nici cu CS Victoria, aşa cum a declarat. Este însă greu de crezut că, având în vedere miza jocului csa steaua – Academia Rapid el nu va intra din primul minut! Ideea de la care am pornit articolul duce apoi spre o analiză a potenţialului prim unsprezece pe care Constantin Schumacher şi Mihai Iosif îl vor alinia. Fără Pancu la prima strigare.

Posibilele echipe pentru csa steaua – Academia Rapid

Astfel, pentru meciul csa steaua – Academia Rapid am putea avea următoarele garnituri:

  • Iancu (24 ani) –  Boerean (22), Sitaru (27), Pădureţ (19), Grigore (18) – Zeciu (24), Răsdan (23)  – Vîlcea (20), Bâtfoi (28), Predescu (23) – Mirea (20)
  • Ciuculescu (25) – Boian (20), Iacob (29), Bratu (29), Voicu (34) – Maftei (37), Lădaru (29) – Duriţă (22), Niculae (36), Goge (27) – Vlada (31)

Media de vârstă oferă un plus uriaş pentru oaspeţi

Pentru un calcul cât de cât corect a raportului mediei de vârstă înainte de csa steaua – Academia Rapid, de la gazde s-au luat ca referinţă ultimele două meciuri. La fel cum vârsta s-a raportat la anul 2018. Indiferent dacă jucătorii au împlinit sau nu vârsta din paranteză. Totul pentru un calcul mai simplu şi mai uşor de expus. Aşadar, iată care este media de vârstă care este de aşteptat în meciul csa steaua – Academia Rapid. Asta dacă Daniel Pancu, aşa cum a declarat, nu va juca în acest meci din primul minut.

  • csa steaua: 22,5 ani
  • Academia Rapid: 29 ani

Cu alte cuvinte, experienţa primului 11 al echipei susţinute moral de Primăria Sectorului 1 este alt argument important în vederea unui scor de maidan pe care să îl înregistreze. E adevărat, mai este de jucat o etapă restantă. Pot apărea suspendări, accidentări, decizii de ultimă oră. Oricum ar fi însă, un lucru este cert. La meciul csa steaua – Academia Rapid diferenţa de vârstă medie nu va fi mai mică de 6-7 ani în favoarea echipei oaspete. Poate pe termen lung, mai ales pentru Academie, acest aspect nu este unul favorabil. În contextul dat însă, pentru bucuria a peste 30.000 de oameni, în mod cert va fi esenţial.

Aproape 1.000 meciuri în Liga 1 pentru jucătorii de la Academia Rapid

Am adăuga, încă o dată, că această medie de vârstă ridicată are şi multă calitate în esenţă. Asta pentru că, aşa cum am prezentat aici, jucătorii de la Academia Rapid au aproape 1.000 de partide, cumulat, numai în Liga 1! Aşadar, încă o componentă care cântăreşte decisiv înaintea meciului csa steaua – Academia Rapid! Să fie veselie! Sâmbătă, 14 aprilie, 19:45, Arena Naţională!

LĂSAȚI UN MESAJ