FOTO / AFC Rapid spulberă nemţii la Barcelona!

Rapid Barcelona Messi
AFC Rapid 1999-2000 în turneu la Barcelona lui Messi

Despre aventura spaniolă a celor de la AFC Rapid, grupa de juniori 1999-2000, deja am scris. Este rândul începutului acestei aventuri care, sperăm noi, să fie cât mai lungă. Invitaţi de vază la Barcelona, una dintre capitalele fotbalului mondial, băieţii lui Robert Georgescu au început ca din tun. Repartizaţi într-o grupă de cinci, cu patru adversari din Germania, AFC Rapid a împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură! Pe 4 aprilie, juniorii au jucat deja două meciuri şi le-au câştigat pe ambele. Nu oricum, ci la zero!

  • JSV Marienhausen 3-0 (Pîrvescu, Tănase, Zencir)
  • SV Nabern 2-0 (Zencir, Căliţă)

Două meciuri pe 5 aprilie pentru AFC Rapid

Interesant este că ultimul marcator din al doilea meci, Căliţă, şi-a făcut un frumos cadou. El fiind sărbătoritul zilei în lotul deplasat la Barcelona de Robert Georgescu. Cu meciuri la foc automat, pe 5 aprilie urmează încă două pentru rapidişti, cu formaţiile rămase în grupă. Pe urmă, pe 6 aprilie, vor avea loc partidele eliminatorii. În cazul unui parcurs ideal, AFC Rapid va disputa două meciuri şi în ultima zi. Şi, deci, un total de şase partide în trei zile! În acest moment, evident, echipa este favorită să ocupe unul dintre cele două locuri calificante din faza grupelor.

Vrem două meciuri şi pe 6 aprilie. Până atunci, bucuraţi-vă de poze!

În mod cert vă vom ţine la curent cu desfăşurarea competiţiei! Până atunci însă, vă invităm să urmăriţi câteva fotografii extrem de reuşite din prima zi de fotbal de calitate. Îi aşteptăm pe băieţi acasă cu trofeul. Chiar dacă este unul amical, mândria ar fi uriaşă. Mai mult, ar fi un aperitiv perfect pentru titlul de campion municipal pe Bucureşti pe care clubul este foarte aproape să îl obţină în 2018 la juniori A. Bucuraţi-vă de imagini, distribuiţi-le mai departe prietenilor voştri rapidişti şi rămâneţi pe 1923.ro pentru noi detalii despre acest turneu extrem de interesant!