Este zi mare! AFC Rapid – steaua este un meci vital

AFC Rapid - steaua
Rapid 2018

AFC Rapid – steaua nu a fost la fel de mediatizat precum steaua – Academia Rapid. Nici nu avea cum. Numai că noi reamintim că această partidă se joacă pe 24 aprilie, de la ora 17, pe strada Veseliei. Anume stadionul Electromagnetica, acolo unde, pe vremuri, Rapid II juca în liga secundă. Ce îndepărtate par timpurile… Nu interesează acest meci pe zeci de mii de oameni precum cel anterior. Trebuie ştiut însă că o victorie a AFC Rapid ar putea fi vitală nu doar în ecuaţia promovării ci şi în cea a istoriei fotbalului românesc. O victorie a gazdelor în AFC Rapid – steaua ar putea arunca clona fcsb pe locul 3. De unde sperăm să nu mai fie clintită până la final. Iar dacă s-ar intra aşa în play-off, e posibil ca lucrurile să se complice pentru ei şi şansele la promovare să fie nule.

AFC Rapid – steaua, revanşă pentru hoţia din tur!

Nu e vorbă. Sportiv, Academia Rapid îi va spulbera şi atunci. Numai că, în cazul în care echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 nu primeşte dreptul de promovare, din cauza lipsei personalităţii juridice, atunci csa steaua poate sta în umbră. AFC Rapid nu mai are şanse. Dar suntem siguri că băieţii lui Robert Georgescu vor să răzbune eşecul din tur. Atunci, pe Ghencea V, csa s-a impus cu 7-0. Pe fondul unui joc bun, dar şi ca rezultat a unei vicieri grosolane de rezultat. Acum, AFC Rapid – steaua se joacă după alte coordonate. Oaspeţii au un joc execrabil, asta dacă nu sunt împinşi de la spate de arbitri, iar AFC Rapid, în ciuda plecărilor unor oameni importanţi, a dat dovadă că se poate bate de la egal la egal cu adversari mai dificili.

AFC Rapid – steaua, marţi, 24 aprilie, ora 17

Chiar dacă meciurile cu Tricolor şi Comprest GIM au fost pierdute, scor 4-7, respectiv, 1-2, totul s-a scircuitat în numai 20-30 de minute. În sensul că în primul meci AFC Rapid a jucat impecabil în primele 20 de minute şi în ultimele 40. Numai că a fost suficientă o jumătate de oră de coşmar pentru ca scorul să devină din 1-1 în 1-7. Pe urmă, la fel, de la 1-0 pe terenul lui Comprest GIM în minutul 65 s-a ajuns la o înfrângere nedreaptă. Rapidiştii pot mai mult şi trebuie să obţină mai mult! E interesul spiritului vişiniu ca csa să nu bată. Toată lumea să vină la AFC Rapid – steaua! Marţi, 24 aprilie, ora 17, stadion Electromagnetica!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI