Dramă! Rapid a promovat, dar nu poate juca în eşalonul superior

rapid rapidişti spirit
Rapid, rapidişti şi istoria! Spirit!

Veşti extrem de proaste pentru Rapid! Mai cu seamă că nu este prima gafă de acest fel a conducerii administraritve. În fine, se invocă mereu aceleaşi motive financiare… Dar este deja al doilea an la rând când rezultatele de pe teren sunt degeaba! Mihai Duță, antrenorul echipei feminine de volei din cadrul CS Rapid, a fost prezent în studioul Sport Total FM, luni, începând cu ora 17:00, în calitate de invitat al emisiunii „Trafic Sport” moderată de Horațiu Sima și Ionel Luțan. Rapidistele au obținut pe teren dreptul de a evolua în primul eșalon, în urma unui turneu disputat la Medgidia, dar nu se vor putea bucura de această performanță, din cauza problemelor financiare. Mai multe detalii ne-a oferit Mihai Duță.

CS Rapid a avut obiectiv promovarea încă de la început

„Toate cele patru echipe s-au prezentat foarte bine din punct de vedere tehnico-tactic. S-a văzut că s-au pregătit pentru turneul de promovare. Mi-ar plăcea ca Primăria să se implice la Rapid să putem oferi performanță oamenilor care sunt cu sufletul alături de noi. Descătușarea a fost totală. Când s-a dat startul la campionat, obiectivul a fost clar: promovarea. Nu ne interesează decât victoria și să ne bucurăm de volei în primul rând. Avem un turneu în desfășurare și calificarea e rezolvată”, a declarat antrenorul echipei, Mihai Duţă!

Se păstrează o brumă de optimism

„Suntem în discuții cu sponsori și cu autoritățile, dar Legea Sportului nu ne ajută. Salvarea noastră se îndreaptă către sponsori și oameni particulari. Ca să ținem o echipă în divizia A pe locul 8, ai nevoie de minimum 300.000 de euro. Eu sunt un om optimist și speranța mea este să activez în prima ligă. Cu toate că Rapidul este un club mare, cu mulți suporteri, puțini sunt cei care vor să se implice în activitatea financiară. La ora actuală, am nevoie de un surplus financiar pe care nu poate să mi-l ofere decât un sponsor”, spune Mihai Duță.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI