Daniel Pancu îi dă un răspuns pe măsură lui Mitică Dragomir

daniel Pancu
Daniel Pancu

Daniel Pancu, fotbalistul celor de la Academia Rapid, s-a enervat foarte tare după cea mai recentă declarație a lui Dumitru Dragomir, care a spus că meciul din Liga 4 va fi doar un ”foc de paie” și că cei prezenți pe ”Arena Națională” vor vedea ”fosile și nu valori fotbalistice”. Motiv pentru care răspunsul legendei giuleştene a fost unul pe măsură. Daniel Pancu fiind, într-adevăr, unul dintre puţinii mari fotbalişti ai României care este capabil să jongleze şi cu cuvintele.

Daniel Pancu a ripostat la ceea ce a spus Dumitru Dragomir

”Ce a făcut domnul Dragomir nu se face. Este o declarație tristă, chiar tragică aș putea spune pentru fotbal. Practic, un om care a condus fotbalul românesc atâția ani a transmis un mesaj public prin care le-a cerut oamenilor să nu vină la stadion. Păi, unde să se ducă, la Bistrița – Ceahlăul? Mă face pe mine fosilă? Păi, o fosilă ca mine atrage 50.000 de spectatori în 2018, dânsul nu știu dacă atrage patru suporteri pe stadion”, a reacționat Pancu, extrem de virulent, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

De unde a pornit totul?

Pancu s-a calmat cu greu, dar a continuat să-i dea peste nas lui Dragomir. ”Nu se face asa ceva niciodată! Fotbalul înseamnă inimă, pasiune, atașament. În plus, unde sunt suporteri vin și banii și sponsorii, interesul crește”, a mai spus Pancu, la Digi Sport. ”Nu va însemna nimic dacă vor veni mulți fani. Și la Rangers, în Liga a 4-a din Scoția, veneau 40.000 de fani. La Liga a 4-a vine lumea o dată sau de două, își dă seama că nu are ce să vadă și pleacă. Nu va mai veni nimeni. Ce să vezi la Liga a 4-a? E doar un foc de paie acest meci. Lumea vine ca să vadă valori fotbalistice, nu fosile. Dumnezeule, ce să vezi la Liga a 4-a? Fotbaliști care aleargă cu încetinitorul? Se satură lumea după unul sau două meciuri”, a fost declarația pe care Dumitru Dragomir a acordat-o la Pro X și care l-a scos din sărite pe Pancu.

Daniel Pancu a anunţat că nu joacă în meciul cu csa steaua

Din păcate Pancu a făcut şi anunţul pe care nimeni nu şi-l dorea… Nu, nu voi juca în meciul csa steaua – Academia Rapid. Nu m-am antrenat deloc cu echipa. Riscul este prea mare. Mai este un antrenament diseară, dar nu cred că voi juca. Riscul unei recidive este prea mare și aș putea pierde cel mai important meci, cel din play-off. Față de meciul din tur (n.r. terminat 1-1) noi suntem mai bine pregătiți fizic. Și am crescut în valoare și experiență. Pe hârtie suntem favoriți. Sper să se vadă asta și pe teren. Sunt obiectiv. Noi, cei cu experiență, le spunem jucătorilor tineri să nu aibă emoții. Crampele apărute în meciul tur, în minutele 50-60, au fost de la emoții. Sper ca ei să își vadă de jocul lor”, a spus atacantul la TV Digi Sport.

1 COMENTARIU

  1. un meci de fotbal este considerat ca o piesa de teatru ! daca nu vin spectatori inseamna ca piesa este de slaba calitate . la un meci de liga 1 vin o suta de spectatori !( vezi meciurile concordiei , voluntari juventus buc ). dar la un meci de liga a 4 a – 40000 de spectatori . (Steaua – Academia Rapid ) concluzia este clara .Si mai vorbim de fotbal in Romania !

LĂSAȚI UN MESAJ