CS Rapid, în plin sezon. Află tot ce s-a întâmplat în ultima săptămână!

Sala Rapid
Sala Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa feminină de polo CS Rapid București a participat, în perioada Paștelui, la un puternic turneu internațional la Belgrad, în Serbia. Comportarea fetelor lui Edy Rusu a fost foarte bună, ele ocupând un meritoriu loc 3, din 5 echipe participante. În imagine este chiar trofeul cucerit de fetele noastre în Capitala Serbiei, scrie clubulrapid.ro.

Iată rezultatele înregistrate de echipa feroviară:

  • 10-11 cu Patras (Grecia)
  • 5-5 cu Vojvodina Novi Sad (Serbia)
  • 14-8 cu TAS 2000 (Serbia)
  • 5-9 cu Steaua Roșie Belgrad (Serbia)

CS Rapid are rezultate şi la echipa de polo feminin

Echipa feminină de polo junioare a Rapidului, aflată în turneu de Campionat Național la Oradea, a înregistrat, până acum, o victorie și un eșec. Feroviarele, pregătite de Eduard Rusu, s-au impus cu 9-4 în meciul cu H2O Tg. Mureș, după care au cedat cu 16-4 meciul cu CSS 1 București. Formația noastră are reale șanse de a obține o medalie la această competiție.

Fapt inedit la volei

Cele două echipe de volei rapidiste care au plecat în turnee play-off, au pierdut meciurile de debut. la Piatra Neamț, echipa masculină a Rapidului a cedat cu 3-0 în fața gazdelor de la VCM. Un fapt interesant s-a petrecut la această competiție, CSU Știința București neavând vizele medicale pe legitimații. Astfel, echipa universitară, cu care Rapidul ar trebui să joace azi, a pierdut meciul prin neprezentare. În mod normal, Știința București nu ar avea timpul fizic să își rezolve problema carnetelor, până la meciul contra voleibaliștilor feroviari. Echipa noastră de fete a cedat ș ea în minimum de manșe, cu CSU Galați, în jocul pe care l-a disputat la Medgidia.

Aproape de podium la popice

La Cluj-Napoca a avut loc turneul final al Campionatului Național de tineret, pe echipe, la popice. Rapid București, sub comanda antrenoarei Vasilica Pometcu, s-a clasat pe locul al patrulea, ultimul, însă rezultatele au fost foarte bune. Fetele noastre au reușit să doboare 2982 de popice în prima zi, respectiv 2896 într-a doua. Liderul nostru la capitolul eficiență a fost Maria Enescu, cu 503 și 537 de puncte, Denisa Marin 511 puncte și Cristina Popescu 510 puncte, ambele în prima zi de concurs.