CS Rapid, în plin sezon. Află tot ce s-a întâmplat în ultima săptămână!

CS Rapid
Sala Rapid poate găzdui meciuri de Campionat Mondial

Echipa feminină de polo CS Rapid București a participat, în perioada Paștelui, la un puternic turneu internațional la Belgrad, în Serbia. Comportarea fetelor lui Edy Rusu a fost foarte bună, ele ocupând un meritoriu loc 3, din 5 echipe participante. În imagine este chiar trofeul cucerit de fetele noastre în Capitala Serbiei, scrie clubulrapid.ro.

Iată rezultatele înregistrate de echipa feroviară:

  • 10-11 cu Patras (Grecia)
  • 5-5 cu Vojvodina Novi Sad (Serbia)
  • 14-8 cu TAS 2000 (Serbia)
  • 5-9 cu Steaua Roșie Belgrad (Serbia)

CS Rapid are rezultate şi la echipa de polo feminin

Echipa feminină de polo junioare a Rapidului, aflată în turneu de Campionat Național la Oradea, a înregistrat, până acum, o victorie și un eșec. Feroviarele, pregătite de Eduard Rusu, s-au impus cu 9-4 în meciul cu H2O Tg. Mureș, după care au cedat cu 16-4 meciul cu CSS 1 București. Formația noastră are reale șanse de a obține o medalie la această competiție.

Fapt inedit la volei

Cele două echipe de volei rapidiste care au plecat în turnee play-off, au pierdut meciurile de debut. la Piatra Neamț, echipa masculină a Rapidului a cedat cu 3-0 în fața gazdelor de la VCM. Un fapt interesant s-a petrecut la această competiție, CSU Știința București neavând vizele medicale pe legitimații. Astfel, echipa universitară, cu care Rapidul ar trebui să joace azi, a pierdut meciul prin neprezentare. În mod normal, Știința București nu ar avea timpul fizic să își rezolve problema carnetelor, până la meciul contra voleibaliștilor feroviari. Echipa noastră de fete a cedat ș ea în minimum de manșe, cu CSU Galați, în jocul pe care l-a disputat la Medgidia.

Aproape de podium la popice

La Cluj-Napoca a avut loc turneul final al Campionatului Național de tineret, pe echipe, la popice. Rapid București, sub comanda antrenoarei Vasilica Pometcu, s-a clasat pe locul al patrulea, ultimul, însă rezultatele au fost foarte bune. Fetele noastre au reușit să doboare 2982 de popice în prima zi, respectiv 2896 într-a doua. Liderul nostru la capitolul eficiență a fost Maria Enescu, cu 503 și 537 de puncte, Denisa Marin 511 puncte și Cristina Popescu 510 puncte, ambele în prima zi de concurs.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...