Colonie rapidistă la Carmen! El este al treilea sosit

Carmen
Carmen

După Narcis Ioniţă şi Constantin Berechet, Carmen s-a mai întărit cu un jucător de la AFC Rapid, Este drept, nu unul cu aceeaşi consistenţă în rezultate. Dar care are reale calităţi. Gaby Batchabi, jucător camerunez, a fost adus în pauza competiţională de Andrei Constantinescu de la Romprim. Nu a jucat foarte mult din diverse motive, dar atunci când a făcut-o a arătat o calitate excelentă. Recent, problemele musculare l-au chinuit – evident, din moment ce nu a avut unde să se antreneze – aşa că a jucat puţin. Motiv pentru care acesta a plecat în condiţii amiabile de la echipa de lângă Podul Grant.

Carmen are un program infernal pe acest final de sezon

Interesant este că pentru Carmen urmează două meciuri extrem de grele. La finalul cărora se va putea spune ce şanse are, măcar la nivel teoretic, echipa din Berceni să intre în play-off. Aflată momentan pe locul 6, aceasta se află în luptă directă pentru locul 4 cu Asalt şi CS FC Dinamo. Dar pentru asta, în ultimele şase etape, Carmen trece printr-un triunghi al bermudelor infernal. Cu meciuri împotriva locurilor 3, 1 şi 2. Primele două succesive! Başca în ultima etapă mai au şi meci direct pe terenul celor de la Asalt. Aşa că… se joacă! Iar noi le durăm mult succes celor trei, Ioniţă, Berechet şi Batchabi. Măcar pentru faptul că au fost alături de AFC Rapid în aceste condiţii infernale.

AFC Rapid înlocuieşte cei şase jucători plecaţi cu juniori

Reamintim că alături de cei trei au mai plecat alţi trei jucători importanţi de la echipa antrenată în prezent de Robert Georgescu. Este vorba despre Fannouch Munaf şi Cătălin Stan la CS FC Dinamo, dar şi despre Andrei Cristofor, în turnee cu Simona Halep. El fiind kinetoterapeutul numărului 1 WTA! Partea bună este că în locul lor AFC Rapid promovează juniori de perspectivă precum Robert Popa, Pîrvescu, Tănase, Apostol sau Căliţă. Pentru a oferi doar primele nume care ne-au atras atenţia. Fiindcă, de exemplu, Eduard Trică este de mult în anturajul primei echipe.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI