Jucătorul cu cele mai multe meciuri la AFC Rapid a plecat!

AFC Rapid
AFC Rapid. Munaf este dreapta jos

După pierderile lui Narcis Ioniţă şi Cătălin Stan, AFC Rapid mai primeşte o lovitură sub centură. Anume cea că şi cel mai folosit jucător din acest sezon, adunând meciurile de la prima echipă cu cele de la juniori A, se desparte de echipă. Fannouch Munaf a ales să îl urmeze pe „Ţep” la CS FC Dinamo. Pierdere grea pentru clubul care se chinuie să îşi revină după o ultimă perioadă catastrofală din punct de vedere al rezultatelor. De asemenea, un alt om de bază din primul unsprezece va rata aproape integral meciurile care au rămas de jucat. Din cu totul alte considerente.

Andrei Cristofor lasă AFC Rapid pentru Simona Halep

Andrei Cristofor, aşa cum am prezentat pe 1923.ro, este kinetoterapeutul Simonei Halep. Motiv pentru care, o dată ce reîncep turneele, acesta va pleca alături de întregul staff al numărului 1 mondial acolo unde au loc competiţiile. Unul dintre cei mai importanţi fundaşi din lotul lui Robert Georgescu va mai prinde, probabil, foarte puţine minute până la terminarea campionatului. Sperăm ca juniorii mari să substituie cu brio aceste absenţe serioase. Care, din păcate, sunt provocate de condiţiile pe care AFC Rapid le oferă pentru fotbal. Partea bună este că băieţii au mai bine de o săptămână de pauză în care pot pregăti mai bine meciul cu csa steaua. Cât se poate de bine… Rămâneţi pe 1923.ro pentru amănunte legate de situaţia de la echipa din Giuleşti.

Urmează AFC Rapid – csa steaua

Partida AFC Rapid – csa steaua se va juca, cel mai probabil, pe 23 sau 24 aprilie, fiind etapă intermediară. Cu toate amănuntele necesare vom reveni de îndată ce lucrurile vor fi bătute în cuie, aşa cum v-am obişnuit. Rapidiştii sunt obligaţi să răzbune eşecul ruşinos din tur! Motiv pentru care această săptămână trebuie să însemne pregătirea impecabilă a partidei! Spunem asta pentru că am văzut, totuşi, echipa cum a jucat câte 65 de minute cu Tricolor şi Comprest. Din păcate însă, un meci are 90 de minute…

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI