Campania #azieozi continuă! Haide şi tu la împărţit bucurie!

#azieozi
#azieozi

În nenumărate rânduri, în anii trecuţi, v-am prezentat campania umanitară #azieozi care are loc în ajunul celor mai mari sărbători creştine, Crăciunul şi Paştele. Pe urmă, v-am arătat şi minunatele rezultate. Oamenii care s-au bucurat de pachetele pregătite, dar şi cei care au pus umărul la zâmbetul de pe faţa celor care au uitat cum este să ai o zi un pic mai senină… Printre aceştia, în trecut s-a numărat şi fostul căpitan al Rapidului, Nicolae Vasile. Acum este rândul tău să aduci bucurie! Mai jos poţi afla tot ce trebuie să ştii!

#azieozi

Bună seara,

Vă mulţumim tuturor pentru donaţiile de până acum. De la cei care ne sunt alături an de an la cei care anul acesta participă pentru prima dată. Acest eveniment nu ar fi posibil fără contribuţiile voastre, alături de timpul pe care mulţi dintre voi îl donează. La făcut cumpărături, pachete şi distribuit pe stradă.

Programul acestei săptămâni este următorul:

* miercuri 4 aprilie se va merge la cumpărături – aici este nevoie în special de oameni cu maşini, pentru a transporta alimentele la locul unde se fac pachetele.

* vineri 6 aprilie se vor face pachetele începând cu ora 15 (în zona Apărătorii Patriei)

* sâmbătă 7 aprilie de la ora 10 se vor împărţi, întâlnirea la monumentul din Piaţa Revoluţiei (https://goo.gl/maps/ass5YP16aHJ2)

Pentru detalii legat de cumpărături şi pachete vă rog să îl contactaţi pe Mihai Urda (telefon 0754 374 979)

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required