BREAKING NEWS / Veşti despre noul Giuleşti!

Giuleşti ProSport
Aşa ar urma să arate noul Giuleşti. ProSport scrie că ar putea avea 20.000 locuri!

Pe adresa CS Rapid București a sosit o informare importantă în ceea ce privește reconstrucția Stadionului Valentin Stănescu – Giuleşti. Astfel, planul înaintat de către Compania Națională de Investiții a fost acceptat și aprobat de către factorii de resort din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Aceasta fiind o etapă foarte importantă pe traseul procedural, notează clubulrapid.ro.

Noi veşti despre Giuleşti vor veni şi în zilele următoare

Marți 3 aprilie, se va întruni Comisia interministerială care se ocupă de acest proiec. În cadrul acesteia urmând a se acorda viza finală pentru stadionul giuleștean. După această formalitate, opinăm că în prima decadă a lunii aprilie va apărea Hotărârea de Guvern. Cea care va statua lucrările de reabilitare ale Stadionului Valentin Stănescu – Giulești. În baza acestui act normativ, ulterior, se poate atribui, prin licitație publică, lucrarea către un constructor terț, respectându-se prevederile legale în vigoare.

Vom reveni cu alte amănunte curând! Rămâneţi pe 1923.ro!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

1 COMENTARIU

  1. Un stadion de 14000 de locuri nu e demn de viitoarea campioană a României şi, mai ales, nu e viabil din punct de vedere financiar. Pentru prezentul Rapidului e prea mare, pentru viitorul lui e prea mic.