BREAKING NEWS / Veşti despre noul Giuleşti!

Giuleşti ProSport
Aşa ar urma să arate noul Giuleşti. ProSport scrie că ar putea avea 20.000 locuri!

Pe adresa CS Rapid București a sosit o informare importantă în ceea ce privește reconstrucția Stadionului Valentin Stănescu – Giuleşti. Astfel, planul înaintat de către Compania Națională de Investiții a fost acceptat și aprobat de către factorii de resort din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Aceasta fiind o etapă foarte importantă pe traseul procedural, notează clubulrapid.ro.

Noi veşti despre Giuleşti vor veni şi în zilele următoare

Marți 3 aprilie, se va întruni Comisia interministerială care se ocupă de acest proiec. În cadrul acesteia urmând a se acorda viza finală pentru stadionul giuleștean. După această formalitate, opinăm că în prima decadă a lunii aprilie va apărea Hotărârea de Guvern. Cea care va statua lucrările de reabilitare ale Stadionului Valentin Stănescu – Giulești. În baza acestui act normativ, ulterior, se poate atribui, prin licitație publică, lucrarea către un constructor terț, respectându-se prevederile legale în vigoare.

Vom reveni cu alte amănunte curând! Rămâneţi pe 1923.ro!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI

1 COMENTARIU

  1. Un stadion de 14000 de locuri nu e demn de viitoarea campioană a României şi, mai ales, nu e viabil din punct de vedere financiar. Pentru prezentul Rapidului e prea mare, pentru viitorul lui e prea mic.