BREAKING NEWS / S-a stabilit meciul AFC Rapid – steaua!

Liga 4 AFC Rapid - steaua
AFC Rapid - steaua, meci cheie în liga 4

AFC Rapid nu joacă în acest weekend. Are o etapă de pauză, însă următorul meci va pica într-o intermediară aproape infernală. Meciul AFC Rapid – steaua se va disputa marţi, 24 aprilie, de la ora 17, pe stadionul Electromagnetica. Acesta, aşa cum stim, este localizat pe strada Veseliei. Este terenul pe care, în trecut, Rapid II juca meciurile pe teren propriu. Pe acelaşi stadion, s-au jucat în tur AFC Rapid – AS Tricolor 2-4 şi AFC Rapid – Comprest GIM 3-1. Două partide de pomină despre care am scris la timpul lor. Vom reveni cu informaţii adiţionale şi despre AFC Rapid – steaua. Un meci în care echipa lui Robert Georgescu nu are voie să piardă! Iar datoria fiecărui rapidist este să fie acolo pentru a crea un avantaj!

AFC Rapid – steaua, meci vital pentru economia sezonului

Dacă la meciul steaua – Academia Rapid 1-3 au fost peste 25.000 de rapidişti, măcar câteva sute ar trebui să vină şi la acest meci. Nu de alta, dar un rezultat nefavorabil al oaspeţilor nu ar fi decât în avantajul suflării rapidiste. Dacă AFC Rapid – steaua se termină 1X atunci Academia Rapid este scăpată în câştigătoare a sezonului regulat din liga 4 Bucureşti. Ceea ce i-ar conferi un avantaj imens înaintea play-off-ului. Punem pe tapet această situaţie în contextul în care parteneriatul dintre Academia Rapid şi AFC Rapid este tot mai aproape de a se realiza. Şi despre care vom scrie, în detaliu, în cursul acestor zile. Cu alte cuvinte, AFC Rapid – steaua este un meci uriaş pentru economia acestui sezon.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 II - FC Dinamo II 1-0. Victorie adusă de Ernest!

AFC Rapid – steaua este marţi, 24 aprilie, ora 17, Electromagnetica

Sigur, FRF ar dori, probabil, să invite csa steaua direct în liga 3. Poate chiar liga 2. Dacă însă clona fcsb intră în play-off de pe locul 2, poate că va reuşi să termine stagiunea măcar pe locul 3, dacă nu pe 4! Astfel, ar fi mai complicat să fie trimisă din oficiu în eşaloanele superioare… Aşadar, nu uitaţi! Marţi, 24 aprilie, ora 17, stadion Electromagnetica, strada Veseliei, se joacă AFC Rapid – steaua!

LĂSAȚI UN MESAJ