Atac uluitor al unui om de fotbal înainte de csa steaua – Academia Rapid!

csa steaua - Academia Rapid
Steag al csa steaua ars în tribune

Meciul csa steaua – Academia Rapid va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19:45, într-o partidă care se va disputa pe Arena Națională. La partida din Liga a 4-a se anunță 50.000 de suporteri. Dar Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, nu este impresionat de fanii celor două echipe. Mai mult, acesta lansează cuvinte extrem de dure la adresa oamenilor implicaţi în cele două proiecte!

Dumitru Dragomir, atac şocant vizavi de csa steaua – Academia Rapid

„Nu va însemna nimic dacă vor veni mulți fani. Și la Rangers, în Liga a 4-a din Scoția, veneau 40.000 de fani. La Liga a 4-a vine lumea o dată sau de două, își dă seama că nu are ce să vadă și pleacă. Nu va mai veni nimeni. Ce să vezi la Liga a 4-a? E doar un foc de paie acest meci. Lumea vine ca să vadă valori fotbalistice, nu fosile. Dumnezeule, ce să vezi la Liga a 4-a? Fotbaliști care aleargă cu încetinitorul? Se satură lumea după unul sau două meciuri„, a spus Dumitru Dragomir la Pro X, citat de gsp.ro.

Partida csa steaua – Academia Rapid este sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19:45, în direct la TV Digi Sport și Telekom Sport. Rămâneţi, de asemenea, pe 1923.ro pentru cele mai noi informaţii legate de cel mai important meci al primăverii din întreg fotbalul românesc!

LĂSAȚI UN MESAJ