AFC Rapid şi-a redescoperit forţa! A bătut cu 11-2 pe Progresul 2005!

Rapid
AFC Rapid a făcut instrucţie cu Progresul 2005

AFC Rapid a reuşit o victorie categorică, 11-2, cea mai mare din acest sezon! Adversarul, Progresul 2005, nu a avut vreo şansă! Practic, jucătorii lui Robert Georgescu au învins mai clar decât a făcut-o chiar şi Academia Rapid pe terenula cestei formaţii. Academicienii reuşiseră „doar” 10-2! Meciul jucat pe terenul Coresi nu a avut istoric. Asta în ciuda faptului că în primul 11 aliniat de Georgescu şi-au făcut loc cinci jucători născuţi în 1999, unul în 1998 şi unul în 2000! Cu alte cuvinte, cam 65 la sută din echipă a avut media de vârstă la 18-19 ani! Aşa că s-a egalat şi cea mai mare diferenţă de scor din acest campionat.

AFC Rapid a ajuns la 70 de goluri marcate

În tur, tot pe stadionul Coresi, AFC Rapid învingea pe o ploaie torenţială pe Venus, dar cu 9-0. Atunci antrenor era Andrei Anghel Constantinescu. Cu victoria categorică obţinută în faţa celor de la Progresul 2005, pe care în tur i-a învins cu 5-3, Rapidul a ajuns la o cifră rotundă de goluri marcate. 70! E drept, are şi primite destule, anume 57. Mai jos aveţi echipa care a obţinut cel mai categoric rezultat din 2018. AFC Rapid a mai avut nevoie de un gol pentru a egala cel mai mare rezultat omologat din sezonul trecut. Este vorba despre o victorie 12-2 pe terenul celor de la Cadet, dar în liga 5.

6-1 de la pauză, Mateianu a dat cele mai multe goluri!

Pe atunci echipa lui Mihai Iosif învinsese şi Frăţia II pe Giuleşti cu 15-2, numai că formaţia a fost exclusă din campionat, iar rezultatul anulat şi omologat 3-0. Iată, aşadar, primul 11 folosit în etapa 26, dar şi ceilalţi jucători folosiţi. Oprea – Pîrvescu, R. Popa, Panait, Căliţă – Stoica, Pierre Semudinge, Croitoru – Tănase, Vuk, Trică. Au mai intrat: Ene, Niculescu, Mateianu. La pauză deja era 6-1! Culmea, golgheter a fost Mateianu care a reuşit trei goluri! Câte două au dat Vuk, Tănase şi Semudinge, iar Pîrvescu şi Croitoru au băgat-o câte o dată în aţe! Pentru AFC Rapid urmează alt progres… Progresul Spartac II. Formaţie pe care o vor întâlni peste aproximativ o săptămână. Echipă mai solidă, dar care totuşi ocupă numai locul 11 în clasament.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...