AFC Rapid are un nou antrenor. Primul său meci, pe 11 aprilie

AFC Rapid
AFC Rapid, grupa 1999-2000. Robert Georgescu, mijloc-dreapta, cu eşarfa la gât

Antrenorul din acest sezon al AFC Rapid, Andrei Anghel Constantinescu, a decis să demisioneze după meciul cu Metaloglobus II, scor 0-4. Din cauza condiţiilor minime de pregătire pe care nu le putea primi de la condiţie. În acest context, echipa din Giuleşti nu a avut pe nimeni pe bancă la meciul cu Venus, câştigat în Vinerea Mare cu 6-0. Totuşi, de marţi, 10 aprilie, echipa a fost preluată de Robert Georgescu, care va lucra alături de Cătălin Teodorescu. Cei doi antrenează deja grupele de juniori 1999-2000, respectiv 2001. Acolo unde rezultatele sunt bune.

Robert Georgescu
Robert Georgescu
Teodorescu Catalin
Teodorescu Catalin

Meci de debut infernal pentru Georgescu: Tricolor – AFC Rapid

Robert Georgescu a evoluat în câteva partide pentru AFC Rapid la începutul sezonului 2016-2017, în liga 5, dar ulterior a plecat de la echipă. Cătălin Teodorescu se va ocupa şi de pregătirea portarilor echipei mari, el fiind fost portar. Primul antrenament susţinut de cei doi va avea loc aşa cum am spus, marţi, 10 aprilie. Apoi, o zi mai târziu, ei doi vor debuta şi pe banca tehnică. Meciul va fi unul foarte greu, având în vedere că adversarul este AS Tricolor, echipa de pe locul 3 din liga 4 Bucureşti. Jocul va avea loc de la ora 17 pe terenul Coresi din spatele Casei Presei Libere.  În tur, AS Tricolor s-a impus pe Electromagnetica cu 4-2. După ce AFC Rapid a avut 2-1 la pauză, iar ulterior a fost dezavantajată grosolan de brigada de arbitri.

Principalul obiectiv este crearea unei echipe competitive

Formaţia lui Robert Georgescu se află pe locul 8, la diferenţă considerabilă de poziţiile de play-off. Motiv pentru care, conform informaţiilor 1923.ro, principalul obiectiv al celor doi tehnicieni este construirea unei echipe competitive, îndeosebi din fotbalişti tineri care să fie competitivă în sezonul 2018-2019. Care, având în vedere actualele date ale problemei, va începe tot în liga 4. Dacă excludem că discuţiile legate de o posibilă fuziune cu Academia Rapid nu se vor finaliza aşa cum îşi doreşte toată suflarea rapidistă!

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!