AFC Rapid şi Academia Rapid, victorii pe linie la juniori

AFC Rapid
AFC Rapid, grupa 1999-2000. Robert Georgescu, mijloc-dreapta, cu eşarfa la gât

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

V-am obişnuit să vă prezentăm rezultatele de la juniorii echipelor AFC Rapid şi Academia Rapid. Aşa că nu facem excepţie nici cu ocazia acestei etape. Mai ales că cele trei formaţii au obţinut victorii pe linie. Mai exact, la grupa de juniori A, 1999-2000, AFC Rapid a mai făcut un pas important pentru titlul de campioană municipală. Echipa lui Robert Georgescu a trecut cu scorul de 5-1 de FC Rusanu, formaţie de mijlocul clasamentului. Şi continuă lupta la baionetă cu LPS Mircea Eliade.

Formula de echipă folosită de AFC Rapid este următoarea:

Kremmers – Pîrvescu, R. Popa, Dinu, Apostol – Cosmescu, Chirvase – Mateianu, Trică, Tănase – Niculescu. Au mai intrat: Căliţă, Stancu, Ciulinaru, Zencir, Ciucu, A. Popa

Victorii clare pentru AFC Rapid şi Academia Rapid şi la grupa 2001

Nici echipele de juniori B nu au dezamăgit. Remarcăm aici în mod deosebit Academia Rapid, cea care a câştigat derby-ul cu Dan Chilom cu 3-0. Astfel s-a distanţat în frutne clasamentului şi pare scăpată în câştigătoare al campionatului municipal Bucureşti la această categorie de vârstă. Marcatorii au fost Niţu şi A. Dumitrescu, golgheterul absolut al echipei, cu două goluri marcate. Nici AFC Rapid 2001 nu s-a mişcat rău. Dimpotrivă, jucătorii lui Cătălin Teodorescu s-au impus cu 9-0. În deplasare, cu CS Cadet. O echipă codaşă, ce e drept, de pe penultimul loc. Chiar şi aşa, cu acest succes, AFC şi-a consolidat locul 4 în clasament.

Mai jos aveţi echipa Academiei Rapid 2001 aliniată de Mihai Iosif:

Velica – L. Dumitrescu, Cazan, Sandu, Lupașcu – Amet, Lixăndrică, Bordei, Jianu – A. Dumitrescu, Nițu. Au mai intrat: Iova, Chitacu, Andreianu și Chiru.