Academia Rapid – Progresul Spartac II 7-0. No steaua, no party…

Academia Rapid - steaua
Academia Rapid - steaua

Academia Rapid obţine o nouă victorie categorică, pe măsura valorii sportive pe care o are în acest moment. Progresul Spartac II s-a menţinut aproape în primele minute, ulterior terenul s-a înclinat în jumătatea oaspete. Cu numeroase ocazii, Academia Rapid a marcat numai de şapte ori. Chiar dacă putea da mult mai multe goluri. Numai dacă analizai eforturile lui Lădaru, ce pare avea bonus pentru gol marcat pe Giuleşti. Fundaşul stânga şi mijlocaşul central de conjunctură a ratat din toate poziţiile – el are doar un gol în acest sezon, cu Romprim. În deplasare însă. Au dat însă goluri oamenii de atac. Goge şi Vlada câte două, Pancu şi Dovleac câte unul, iar Mihai Radu şi-a dat autogol. Toate bune şi frumoase.

1.200 de oameni au venit pe Giuleşti

Inclusiv galeria, peluza, care a cântat fără întrerupere, aşa cum face de obicei. Din păcate, dacă n-a mai fost meci cu steaua, n-au mai fost nici în tribune zeci de mii de oameni. Ci undeva pe la 1.200. Nu mai vrem să auzim că e mult comparativ cu Liga 1. E puţin comparativ cu… Giuleştiul. Mai ales că vremea, data, ora şi orice altceva au fost perfect pentru ca stadionul să se umple. Poate că oamenii s-au săturat de lipsa de competitivitate a adversarului. Poate că s-au săturat de atâtea goluri marcate. Cert este că cei care nu au fost acolo, clar au avut de pierdut. Academia se distanţează în fruntea clasamentului şi pentru că steaua s-a împiedicat iar. Din fericire! Aşa că e posibil ca datele problemei sa stea cu totul şi cu totul altfel înainte de play-off.

CITEȘTE ȘI  Livescore | Play-off Liga 2 | Etapa 2

Primul unsprezece al Academiei Rapid

Până atunci însă, vă prezentăm garnitura cu care echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 a jucat în meciul disputat pe stadionul Giuleşti. Academia Rapid: Ignat – Voicu, Iacob (Bratu), Maftei, Stancu – Grigore, Duriţă (Pancu), Lădaru, Goge (Dovleac) – Niculae, Vlada.

LĂSAȚI UN MESAJ