FOTO / Jucător de la Academia Rapid, integralist la naţională!

Academia Rapid
Academia Rapid a spulberat Termo

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Tânărul portar al Academiei Rapid, Dragoș Petrișor, a fost convocat la naționala României U18. Pentru dubla amicală cu selecționata similară a Muntenegrului. Dacă în prima partidă, pierdută de România, cu 3-1, a rămas pe banca de rezerve, Dragoș a jucat pe toată durata meciului de joi, 19 aprilie. Cel câștigat de această dată de naționala noastră, cu 2-1.

Dragoş Petrişor a jucat un meci ca integralist pentru Academia Rapid

Dragoș Petrișor are 18 ani și a venit în toamnă la Academia Rapid. După ce a evoluat în sezonul trecut pentru Argeșul Pitești, în liga a treia, bifând un meci oficial în tricoul echipei, cu Termo, în victoria cu 18-0, notează site-ul oficial al echipei susţinute moral de Primăria Sectorului 1.

Se luptă cu Ignat şi cu Ciuculescu pentru un loc în primul unsprezece

Dragoş Petrişor se luptă pentru un loc în poarta Academiei Rapid cu Vlad Ignat, cel care a fost titular în tur şi cu stelistul Ştefan Ciuculescu, cel adus în iarnă. Şi care, se pare, în acest moment, a devenit obţiunea numărul 1 a lui Constantin Schumacher şi Mihai Iosif.