NEWS ALERT / Academia Rapid – CS Victoria pe Giuleşti

Academia Rapid - csa steaua Giuleşti
Academia Rapid - csa steaua s-a jucat pe Giuleşti

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

După ce pe Giuleşti la ultimele două meciuri nu au venit nici 1.000 de oameni cumulat, este de aşteptat ca la partida Academia Rapid – CS Victoria lucrurile să se schimbe. Ultimul meci dinaintea celui cu csa steaua va avea loc pe Giuleşti, marţi, 10 aprilie, de la ora 19:30. Preţurile biletelor sunt neschimbate faţă de ultimele meciuri. A trecut Paştele, ora este una excelentă, despre vreme nu mai spunem! Aşa că nu ar exista impedimente ca suporterii de Liga Campionilor ai Academiei Rapid să nu umple măcar pe jumătate Giuleştiul!

Academia Rapid – CS Victoria 10-0

Având în vedere rezultatele Academiei Rapid de pe Giuleşti din acest an şi poziţia în clasament a celor de la CS Victoria, echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 ar trebui să bifeze un nou galop de sănătate. Noi am pronostica un scor în jurul a 10-0. Pentru a întări această afirmaţie, iată ce scoruri s-au înregistrat pe Giuleşti în 2018!

  • AS Termo 18-0
  • AS Tricolor 5-0
  • AFC Rapid 5-1
  • Comprest GIM 3-0

Cu menţiunea că Victoria este sub nivelul celor de la Termo! Poate că jucătorii se vor menaja pentru meciul cu csa steaua, aşa că e absurd să aşteptăm un rezultat la nivelul celui de atunci. Însă un 10-0 sau pe acolo e un rezultat de aşteptat. Şi un motiv în plus pentru fanii Academiei Rapid să vină pe Giuleşti.

Iată care sunt preţurile biletelor pentru acest meci de pe Giuleşti

  • 5 lei – peluza nord
  • 10 lei – tribuna I şi tribuna II
  • 50 lei – VIP, tribuna oficială şi tribuna 0

Acestea pot fi achiziţionate de pe siteul eventim.ro. Dar şi de la casele de bilete ale stadionului Giuleşti – Valentin Stănescu. Partida Academia Rapid – CS Victoria contează pentru etapa cu numărul 19 din liga 4 Bucureşti. Este, practic, o restanţă care se va juca acum după ce pe 23 martie a fost amânată din cauza vremii nepotrivite pentru disputarea în condiţii optime a unui meci de fotbal.