Academia Rapid – Comprest GIM 3-0!

Academia Rapid
Academia Rapid a spulberat Termo

Academia Rapid – Comprest GIM în etapa 22 din liga 4 Bucureşti. Echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 a început în următoarea formulă: Ciuculescu – Boian (76 Dovleac), Iacob, Maftei, Stancu – Olariu (63 Voicu), Duriță, Niculae, Burlacu (46 Lădaru) – Bărbălău (46 Goge), Vlada.

Academia Rapid – Comprest GIM 3-0

Minutul 90+4 – Meciul se termină! Academia Rapid se impune clar şi meritat în faţa unui adversar decent, dar care nu a putut să ţină ritmul pe Giuleşti. În urma acestui scor, formaţia lui Nico şi Pancu rămâne pe primul loc. Problema este că la meci au fost iar numai câteva sute de suporteri…

Minutul 77 – înscrie şi Marian Vlada.

Minutul 63 – roşu şi pentru un jucător de la Comprest GIM. Tot pentru fault ca ultim apărător.

Minutul 45 – Stancu este eliminat după ce faultează în careu ca ultim apărător. Ciuculescu apără lovitura de la 11 metri!

Minutul 42 – GOL Alex Burlacu!

Minutul 29 – GOL Cătălin Bărbălău!

Concluzii

Academia Rapid şi-a păstrat forma bună pe care a arătat-o în 2018. Cel mai probabil, aşa cum o arată echipa, toate meciurile vor fi câştigate până la finalul sezonului regulat. Aşadar, inclusiv cel cu csa steaua. Problema uriaşă este legată de partea juridică. Acolo unde, Academia nu poate primi vreodată dreptul să folosească numele Rapid Bucureşti, atât timp cât există o asociaţie Fotbal Club Rapid Bucureşti! Legat de aceste aspecte, desigur, vom discuta în continuare pe 1923.ro, pe măsură ce informaţiile vor veni.

Revenind la meciul cu Comprest GIM, formaţie care în tur a ţinut în şah Academia, scor 0-0, trebuie remarcat golul extrem de important marcat de Cătălin Bărbălău. Unul dintre cei doi golgheteri pe care AFC Rapid i-a avut sezonul trecut a marcat, probabil, cel mai important gol al său din acest sezon. În tribune iar a fluierat vântul, chiar dacă afară a fost o zi superbă. Undeva la 500 de oameni, poate, au fost iar… Să spunem însă că, fiind ajunul Paştelui, există anumite circumstanţe. Măcar poentru a nu dezvolta subiectul şi pentru a spune, vorba lui Dario Bonetti, importanţi sunt cei care au fost! Nu contează cine nu a venit…

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required