Academia Rapid, o nouă victorie clară: 3-0 cu Carmen

Academia Rapid
Academia Rapid înainte de Asalt

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Daniel Niculae nu a intrat din primul minut. Chiar şi aşa, Academia Rapid a condus cu 2-0 de la pauză pe Carmen Bucureşti. Mulţumită golului marcat de Daniel Pancu din 11 metri, dar şi celui al lui Lucian Goge. Pancone s-a bucurat arătând emblema din piept către fani, subliniind că cei din tribune sunt Rapid. Asta apropo de toate neclarităţile apărute din nou asupra proiectului Academia Rapid. Ceea ce este adevărat, un punct de vedere corect. Numai că, din păcate, martori la această dovadă de ataşament nu au fost de această dată mai mult de 500 de oameni… Puţin, prea puţin… În sfârşit, meciul nu a avut istoric, iar Academia Rapid a închis tabela la ultima fază a meciului.

Academia Rapid nu are emoţii

În momentul în care Marian Vlada a transformat, impecabil, a doua lovitură de la 11 metri. Cu încă o victorie la 0, în faţa unui adversar bun, Academia Rapid consfinţeşte, practic, câştigarea sezonului regulat. Fiindcă este greu de crezut că în meciurile ce urmează echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 va mai avea vreo problemă cu Romprim, Metaloglobus II sau Venus. Până atunci, iată cum arată primul unsprezece cu care Academia Rapid a învins una dintre echipele ce se luptă pentru o poziţie în play-off: Ciuculescu – Voicu, Iacob, Bratu, Stancu – Grigore, Maftei, Lădaru, Goge – Vlada, Pancu. Ulterior, au mai intrat: Duriţă, Niculae, Dovleac, Olariu.

Următorul meci se joacă tot pe Giuleşti

Următorul meci al celor de la Academia Rapid se joacă tot pe… Giuleşti! Partida considerată în deplasare cu satelitul divizionarei secunde Metaloglobus va avea loc tot pe bătrâna arenă. Vom reveni cu detalii despre acest subiect. În sezonul regulat, Academia va mai disputa trei partide. Întrucât în ultima etapă echipa lui Pancu şi Niculae va sta. Chiar şi aşa, şansele să termine, sportiv vorbind, pe locul 1 înainte de play-off sunt extrem de mari. Chiar şi în cazul unei înfrângeri la masa verde cu Victoria.