VIDEO / Săpunaru a luat-o pe urmele lui Pancu

Cristi Săpunaru
Cristi Săpunaru Kayserispor

Marius Şumudică a pierdut duelul din deplasarea de la Konyaspor, scor 0-2, la capătul unui meci în care portarul lui Kayserispor, Silviu Lung junior, a fost eliminat. Iar Săpunaru a intrat în poartă! Cu tehnicianul român în tribună, eliminat etapa trecută, Kayserispor a început cum nu se poate mai slab un duel cu o echipă aflată în mare suferinţă. Eto’o a marcat pentru gazde încă din minutul 4 şi se prefigura o surpriză. Kayserispor nu şi-a găsit busola, creându-şi o singură ocazie tot meciul şi nereuşind vreun şut pe poarta adversă. Asta deşi din minutul 75 a beneficiat de avantajul omului în plus, Bourabia fiind eliminat pentru două galbene.

Săpunaru a intrat în poartă, dar n-a putut opri golul!

Faza meciului a fost însă în prelungiri. Silviu Lung a fost eliminat în minutul 90+2, după ce a stopat incorect din postura de ultim apărător unul dintre atacanţii adverşi. Cum Şumudică efectuase toate schimbările, în poartă a intrat un jucător de câmp, Săpunaru. Din lovitura liberă rezultată, gazdele au făcut 2-0, după ce Jahovic a executat pe jos, pe sub zid, jucătorul român fiind spectator. Cu trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri, Kayserispor se află într-o situaţie ingrată. Echipa lui Şumudică e pe 5, dar distanţa faţă de locul 4, ocupat de Fener, e acum de 7 puncte, notează digisport.ro.

Săpunaru nu a avut prestaţia lui Pancu

Cu cele câteva minute în poartă, Cristi Săpunaru a luat-o pe urmele lui Daniel Pancu. Acum mai bine de 10 ani, Pancone a intrat în poarta lui Beşiktaş aproximativ 20 minute într-un derby cu Fenerbahce. Pe care ai săi l-au câştigat în deplasare cu 4-3! Din păcate, Cristi nu a avut acelaşi succes. Rămâne însă un moment de remarcat pentru fundaşul rapidist. Cristi Săpunaru a intrat în poartă şi a luat gol. Chiar înaintea unui meci tot cu… Fenerbahce! În care Şumudică va fi obligat să joace cu al treilea portar! Mai jos aveţi şi video cu momentul lui Săpunaru.