VIDEO / Galeria a cântat tot meciul la Voluntari

Academia Rapid - Termo galeria
Academia Rapid - Termo

Oricum ar fi, galeria compusă din rapidişti este mai inimoasă decât oricare alta din România. Aşa că, şi la FC Voluntari – Academia Rapid 3-1, aceasta a cântat tot meciul. Cum partida a şi fost filmată de organizatori din dreptul unde stătea galeria, acustica a fost una perfectă. Din păcate, în tribune nu au fost decât aproximativ 100 de oameni. Cam jumătate din numărul celor care s-au dus până la Constanţa, cu cele patru autocare puse la dispoziţie gratuit. Sigur, acum nimeni nu a mai asigurat transportul, fiecare s-a descurcat după cum a putut.

Galeria i-a apostrofat pe Ciuculescu, Manoliu şi Copos

Luând în calcul şi frigul de afară, dar şi faptul că vorbim despre sâmbătă, ora 12, aportul a fost totuşi decent. Iar dacă în ceea ce priveşte numărul mai există speranţe de îmbunătăţire în rândul susţinătorilor Academiei Rapid, în ceea ce priveşte prestaţia, faleria a fost la înălţime. Printre scandările deja tradiţionale antisteaua, împotriva lui Ciuculescu, Manoliu sau Copos, cântecele destinate istoriei Rapidului nu au fost absente. Pentru a vă face o idee mai bună vă redăm şi imagini video. Unele cadre luate de digisport.ro, cu completări la nivel declarativ din partea unor oameni cheie pentru istoria Rapidului.

Rândurile s-au subţiat serios până la final, dar acustica a fost neştirbită

De asemenea, un clip video reuşit, de la finalul partidei, a fost postat şi de pagina de Facebook a celor de la Academia Rapid. Galeria a mai pierdut câteva zeci de membri faţă de timpul în care partida era în toi către final. Nu ştim dacă din cauza rezultatului sau din cauza treburilor de zi cu zi care îi presau pe oameni. Cert este că, şi în aceste condiţii, vocea tribunei, coordonate de Liviu „Bocciu” Ungurean a amintit din nou de ce suporterii rapidişti chiar sunt unici la nivel naţional. Şi nu numai!

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Poți ajuta și tu! Licitație pentru Teo!

Foto: Alex Paraschiv

LĂSAȚI UN MESAJ