VIDEO / Un dialog interesant cu Dinu Gheorghe în prim plan

Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe a vorbit despre Academia Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Vă prezentăm un dialog relevant legat de proiectul Academia Rapid cu Dinu Gheorghe în prim plan. Cu bune şi, poate, mai ales cu rele, fostul preşedinte al Rapidului pune pe tapet situaţia într-un mod extrem de coerent. Asta după ce, anul trecut, explica de ce AFC Rapid deţine palmaresul istoric. Vă invităm să îl urmăriţi şi apoi să lăsaţi impresia voastră. Şi Daniel Pancu, principalul interlocutor al celui poreclit „Vamă”, a părut să fie băgat în ceaţă de argumentele expuse. Având în vedere că, în mod evident, Pancone este unul dintre oamenii care crede cel mai mult în acest proiect în care este implicat direct.

Dinu Gheorghe şi-a recunoscut vina

Acest pasaj nu are altă intenţie decât a expune clar totul, aşa cum se întâmplă. Mai ales, că din dialog se observă, destul de clar, şi care este nivelul jurnaliştilor sportivi în acest moment… Dinu Gheorghe a şi recunoscut că este răspunzător, la rândul său, de falimentul Rapidului. Asta nu înseamnă că nu poate avea o părere pertinentă în cazul a ceea ce înseamnă perioada de după nenorocire. Mai ales că a fost implicat atâţia ani în conducerea acestui club gigantic.

Se vorbeşte despre bani, proiecte imense, dar nimeni nu se bagă…

Aşa că se ajunge până la urmă acolo unde am tot încercat şi noi să punctăm mai ales legat de dezinteresul general faţă de brandul Rapid. Cel pentru care toţi se bat cu pumnul în piept că l-ar lua, dar nimeni nu este dispus să participe la licitaţie. Că ar fi suma prea mare. Ţinem să subliniem iar, că astfel de lucruri nu ne interesează pe noi suporterii! Cu atât mai mult cu cât, aşa cum explică şi Dinu Gheorghe, dacă acel brand ar fi cumpărat cu 400.000 euro şi s-ar rezolva această problemă doar astfel, a continuităţii, de ce nu există un plan solid de investiţie post-licitaţie? Răspunsul este foarte simplu, până la proba contrarie: pentru că nimeni nu îl are!

1 COMENTARIU

  1. Dinu Gheorghe stie foarte bine cu ce se mananca fotbalul. Pancone se vede ca inca este fotbalist si bine face. Jurnalistii… ce sa spui?. Sa zici ca G. Copos a furat Rapidul, dar sa nu ai habar ca atunci cand a luat clubul, la Rpid nici apa nu aveau dupa ce s-o bea, este cel putin jenant