Superb! Drăghia a ingenunchiat Dinamo!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Ceea ce părea o glumă mai mult după ce Dinamo a ajuns in play-off, retrogradarea, pare sa prindă contur. Câinii roșii s-au făcut de ras acasa, după ce au pierdut cu 2-1 in fata ultimei clasate, Juventus Colentina! Echipa ce nu avea absolut nicio victorie pe teren străin in Liga 1! Neputința lui Dinamo nu ne-ar fi interesat in mod deosebit, daca nu ar fi fost rapidiști implicați

Andrei Draghia, impecabil împotriva lui Dinamo

Concret, in poarta a fost Andrei Draghia, om crescut de Rapid. Care a făcut un meci impecabil. Golurile au fost marcate de Wallace, fost fundaș la Rapid la randul sau, dar si Ciprian Petre. Acesta din urma nu a jucat la Rapid, dar, asa cum am mai scris in trecut, și-ar fi dorit acest lucru. Ajuns la 38 ani, el este var cu talentatul atacant Alex Petre ce joaca la AFC Rapid.

Oare vrea Florin Bratu sa o duca pe Dinamo in liga 2?!

Pe banca a fost alt jucător crescut de Rapid, Andrei Ciolacu. De partea cealaltă, crescut de Rapid este si antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu. Iar la ce rezultate are acesta in Stefan cel Mare pare ca își dorește sa duca echipa in liga secunda… Multa bafta, Florine!