SONDAJ / Unde ar trebui să se joace csa steaua – Academia Rapid?

Niculae Academia Rapid
Academia Rapid

Rămânem la concluzia că Giuleşti este cea mai bună opţiune. Cele două cluburi, Academia Rapid şi csa steaua au semnat protocol de reciprocitate. La 1.000, 1.500 de bilete, Dumnezeu mai ştie cu exactitate. Cert este că csa steaua nu prea are stadion pe care să găzduiască meciul. Arena Naţională e prea scumpă pentru o echipă cu 3.000 de fani, Ghencea a devenit o ruină care stă să cadă. Apoi e Ghencea V… Dar acolo abia dacă încap 500 de suporteri de-ai lor, aşa că nu s-şar respecta protocolul. Singura soluţie ar rămâne un stadion din Ilfov.

Arena Naţională nu, Ghencea nu, Chijna nu, Clinceni nu, Berceni nu…

Cel mai la îndemână pentru meciul csa steaua – Academia Rapid părea Chijana, dar nici cei de acolo nu mai doresc găzduirea partidei. Asta după ce au luat la cunoştinţă reacţia inexplicabilă a suporterilor… Clinceni, Berceni… S-a vorbit, dar a lor capacitate însumată nu este de 5.000, atât cât are Chiajna. Aşa că, din start, e greu de respectat protocolul. Bine, la Berceni, pe 2.700 de locuri încap şi cei 1.000 de rapidişti şi destui stelişti, că e greu de crezut că se deplasează mai mult de 1.500. Totuşi, riscurile sunt uriaşe… Aşa că, întorcând problema pe toate părţile, conchidem că tot Giuleşti este unica varianta plauzibilă!

Ce rămâne… Dinamo?!

Asta dacă nu rezolvă, cumva, csa steaua cu Dinamo să împrumute terenul lor pentru acest meci… Că, până la urmă, sorgintea celor două rivale de faţadă este oarecum comună… Nu e de lepdat nici ideea asta, însă oare cum ar arăta un meci de acest gen jucat în Ştefan cel Mare…? În rest, numai de bine! Şi chiar aşteptăm cu interes să aflăm un deznodământ. Pe care, evident, 1923.ro vi-l va comunica de îndată ce el va exista! Aşa că rămâneţi conectaţi! Mai sunt doar două săptămâni şi jumătate până la meciul csa steaua – Academia Rapid! Chiar dacă la acest moment csa steaua nu are, la propriu, teren pe care să joace!

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae povestește cum a trăit primul meci din postura de președinte

În încheiere vă propunem şi un sondaj. Mai în glumă, mai în serios, avem 15 variante… Voi pe care o consideraţi cea mai viabilă?

Unde crezi că se va juca csa steaua - Academia Rapid?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ