Şocant! Un jucător de la steaua a înjurat Rapid pe cameră!

steaua
Camara de la steaua a înjurat pe TV Rapidul

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Abdou Kasse Camara s-a adaptat foarte repede la fotbalul românesc. Noul atacant al lui csa steaua a învăţat să-i înjure pe rivalii de la Rapid. Camara a fost titular în victoria cu 9-0 în faţa lui Venus şi a marcat de două ori. steaua a reuşit să transfere şi un jucător străin în fereastra din iarnă. Zielele trecut, clubul Armatei a anunţat că Abdou Kasse Camara a semnat cu echipa antrenată de Ion Ion. Jucătorul senegalez fusese testat în cantonamentele din iarnă şi a dat satisfacţie. În vârstă de 21 de ani, Camara a mai jucat la Brescia, Ghedi Calcio, Anzio şi Rivoli – liga a cincea din Italia, scrie telekomsport.ro.

După ce a strigat pentru steaua a înjurat Rapid

Camara a fost titular cu Venus. În prima etapă din acest an şi n-a dezamăgit. A marcat de două ori. Şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. La final, a fost rugat să strige ”Forza steaua”. S-a conformat, dar a scăpat şi o înjurătura la adresa Rapidului.  Pe care o puteţi vedea şi asculta aici! Având în vedere gravitatea acestui fapt, făcut prin intermediul unui canal public, cerem ferm ca jucătorul să fie aspru sancţionat! Invocând, mai jos, articolul de regulament care nu lasă vreun loc de interpretare!

Articolul 50 – Incitarea la ură, violenţă şi comportarea jignitoare

  1. Fapta unui jucător, oficial sau oficial asimilat de a incita/îndemna în mod public, la un comportament ori o atitudine cu caracter jignitor/dispreţuitor, de natură a aduce atingere imaginii publice sau de a supune oprobiului public se sancţionează cu suspendare de la 1 la 6 jocuri, dacă fapta a fost săvârşită de un jucător sau antrenor și de la 2 la 4 luni, dacă fapta a fost săvârşită de un oficial. 
  2. Fapta unei persoane de a incita/îndemna, în mod public, la un comportament violent sau la ură, se sancţionează cu suspendare de la 10 la 16 jocuri dacă fapta a fost săvârşită de un jucător sau antrenor şi suspendare de la 4 la 6 luni dacă fapta a fost săvârşită de un oficial.
  3. În cazuri grave, în special când abaterea a fost săvârşită folosind mass-media (presa scrisă, televiziunea, radio, internet, etc.) sau dacă are loc în ziua jocului, în apropierea stadionului ori în stadion, penalitatea sportivă se va dubla.

Cum fapta lui Camare se încadrează clar la punctul 3, ne dorim ca acesta să fie suspendat până la finalul campionatului!