Şoc în fotbal! A murit căpitanul Fiorentinei!

fotbal
Davide Astori, încă un caz şocant de deces în fotbal
Dramă cumplită în fotbal! Davide Astori, 31 de ani, căpitanul Fiorentinei, a fost găsit mort în această dimineaţă. În camera unui hotel din Udine, unde Fiorentina urma să joace azi, pe Dacia Arena, cu Udinese, un meci din Serie A. Potrivit Udine Today, Davide ar fi suferit un stop cardiac în timp ce dormea, la La Di Moret Hotel, stabiliment unde echipa sa era cantonată de ieri dimineaţă.

Davide Astori fusese crescut de AC Milan

Clubul Fiorentina a emis un comunicat oficial prin care a confirmat decesul lui Astori şi a cerut să se respecte intimitatea familiei jucătorului. „Fiorentina anunţă cu profundă tristenţe că Davide Astori, căpitanul echipei, a încetat subit din viaţă. Ca urmare a acestei situaţii teribile, facem apel la respectarea intimităţii familiei sale”, se precizează în comunicat. Crescut la şcoala lui Milan, fundaşul viola a mai jucat la Cagliari şi AS Roma şi urma să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea de tradiţie din Serie A. Căsătorit cu Francesca Fioretti, Davide are o fiică în vârstă de 2 ani. Astori avea 14 selecţii pentru naţionala Italiei. Partida Udinese – Fiorentina a fost amânată.

Gazetta dello Sport despre această nenorocire din fotbal!

Conform celor de la Gazzetta dello Sport decesul a fost produs de un stop cardio-respirator. Cei de la AC Milan, club unde a crescut Astori, au postat pe contul oficial al clubului un mesaj de condoleanţe: „Un om care a iubit fotbalul şi a crescut ca fotbalist alături de noi. Suntem şocaţi de moartea sa. Cu mare tristeţe prezentăm condoleanţele noastre familiei lui Astori şi celor de la Fioretina”, notează prosport.ro. Este încă un caz şocant care vine ca un cutremur uriaş în fotbal. După ce în ultimii ani tot mai mulţi fotbalişti, unii de la echipe de top şi-au pierdut viaţa în condiţii similare sau chiar aproape identice.

Dumnezeu să îl odihnească!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI