Halep „a furat” un jucător de la AFC Rapid!

Halep
Două poze cu Halep de la fundaşul lui AFC Rapid. Una făcută în 2014, cealaltă în 2018. Ambele pe 20 februarie!

Simona Halep tocmai ce a părăsit turneul de la Indian Wells în semifinale. În ciuda acestui fapt, sportiva din România rămâne liderul 1 WTA. Şi va mai petrece măcar câteva săptămâni acolo fără dubiu! Dincolo de performanţa uriaşă pe care o tot construieşte de patru ani, remarcăm şi o strânsă legătură între Halep şi… AFC Rapid. Despre ea am mai scris, dar acum facem un upgrade pentru că unul dintre oamenii de bază ai lui Andrei Anghel Constantinescu a ratat startul de retur pentru a avea grijă că totul merge perfect în SUA.

Andrei Cristofor este foarte apreciat de Simona Halep

Andrei Cristofor este kinetoterapeutul Simonei Halep, iar în tur, a jucat 11 meciuri integralist pentru AFC Rapid, din tot atâtea posibile! Meciuri şi antrenamente pentru care, nu de puţine ori s-a învoit de la serviciu sau a făcut schimb de tură. Doar pentru a juca pentru Rapid! Acum, importanţa misiunii sale a fost însă mult mai mare. Şi, ca drept dovadă, stă o postare a Simonei Halep din zilele trecute. Aceasta a mulţumit echipei sale restrânse, dar extrem de profesioniste. Din care face parte, bineînţeles, şi Andrei Cristofor. Kinetoterapeut cu care Simona lucrează de mai bine de patru ani!

AFC Rapid nu a putut câştiga fără Andrei Cristofor

Ca fapt divers, trebuie spus că, fără Andrei, AFC Rapid a început greu returul. 1-1 cu Carmen şi 1-2 cu Victoria. Un rezultat ruşinos, dar normal având în vedere problemele grave de la echipă. Cristofor este aşteptat ca pâinea caldă. Asta chiar dacă şi concurentul lui direct pe post, Daniel Geambaşu are calităţi. Şi chiar dacă acolo mai pot juca George Săveanu sau Noel Fongang, fundaşi dreapta în mod normal, dar care pot acoperi excelent şi acea bandă, stângă, unde joacă Andrei. Orice ajutor în plus este însă vital în această perioadă. Te aşteptăm, Andrei Cristofor!