S-a ales praful de csa steaua! Academia Rapid scapă singură

CSA steaua
Aurel Joe Panait, unul dintre cei mai carismatici jucatori care au evoluat la csa steaua

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

După victoria cu 5-0 în faţa liderului AS Tricolor, Academia Rapid a mai primit o veste senzaţională. Principala rivală la promovare – din punct de vedere sportiv – csa steaua s-a făcut de râs cu CS FC Dinamo. Astfel, formaţia armatei abia a scos un 2-2 cu echipa din Ştefan cel Mare. Context în care diferenţa faţă de Academia Rapid rămâne, în prezent, la 2 puncte! Aşa că, echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1, îşi consolidează locul 1 în clasament. Mai mult, csa steaua pare a nu poate ţine pasul şi, singura şansă, rămâne ca echipa lui Constantin Schumacher şi Mihai Iosif să nu obţină personalitate juridică.

Principalele urmăritoare pentru csa steaua şi Academia

Altfel, lupta mare rămâne pentru locul 4 din play-off. În acest moment se luptă, încă, cinci echipe. Asalt, CS FC Dinamo, Comprest, AFC Rapid şi Carmen. Acestea fiind separate de şapte puncte. Totuşi, după rezultatul înregistrat în etapa a 20-a, 10-0 cu Progresul 2005 Bucureşti. Echipă căreia şi Academia Rapid i-a înscris acelaşi număr de goluri în 2018, însă a şi primit două. Remarcabilă este şi victoria celor de la AFC Rapid, 8-4, meci în care Roussel Kana a dat cinci goluri! În altă ordine de idei, mai jos aveţi toate rezultatele din etapa a 20-a a ligii 4 Bucureşti. Dar şi clasamentul la zi!