REZULTATE / CS Rapid a obţinut victorii interesante

Sala Rapid
Sala Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa feminină de volei Rapid București a început pe teren propriu play-off-ul diviziei A2. Formația noastră, pregătită de antrenorii Mihai Duță și Nicușor Armeanu, a câștigat în fața celor de la CSM LPS Unic Piatra Neamț, cu scorul de 3-0 (25-14, 25-20, 25-14). Jocul a fost, după cum indică și tabela de marcaj, la discreția Căprioarelor. S-a remarcat ridicătorul și căpitanul de echipă Gabriela Gheorghe. Care a luat câteva decizii surprinzătoare, transformate în puncte pe mingea a doua. Serviciul rapidistelor a funcționat foarte bine, Claudia Lupescu reușind doi ași consecutivi, de exemplu. Pe de altă parte, serviciile foarte bine plasate au condus și către un procentaj ridicat la blocaj. În timp ce atacurile au variat din toate cele şase zone ale terenului.

Componenţa echipei victorioase a CS Rapid

Victoria rapidistelor a fost incontestabilă, preluarea fiind un alt atu pe care s-a construit succesul contra pietrencelor. Au jucat pentru Rapid: Gabriela Gheorghe, Bianca Mușătoiu, Alina Signeanu, Daniela Dobre, Claudia Lupescu și Florica Pralea în sextetul de bază. Au mai intrat Andreea Poptean, Delia Pădurean, Alexandra Laurici, Flavia Judea. Libero titular a fost Bianca Andronache, înlocuită în ultimul set cu Andreea Grosu. Rapid conduce cu 1-0 în seria de play-off care se dispută după sistemul două din trei. Al doilea meci va avea loc la Piatra Neamț, pe 10 martie. În cazul în care vom învinge, vom accede în turneul semifinal. Altfel, dacă pierdem sub Pietricica, seria se va prelungi până în 17 martie. Când vom juca din nou acasă cu CSM LPS Unic Piatra Neamț, scrie clubulrapid.ro.

La popice nu am stat la fel de bine, la polo rezultat interesant

Echipa de popice Rapid București a disputat un meci în cadrul Campionatului Național de tineret, la Hunedoara, în compania localnicei Siderurgica. Scorul general cumulat a fost de 2848-2629 în favoarea gazdelor. Secția de popice a CS Rapid București, condusă actualmente de antrenoarea Vasilica Pometcu, este una de tradiție pentru clubul feroviar. Un rezultat interesant vine din partea naţionalei feminine de polo a României. Acolo unde au fost şi patru dintre rapidistele noastre.

Patru jucătoare de la CS Rapid, două au marcat

Echipa națională feminină de polo a României a învins, la Izvorani, selecționata Germaniei cu scorul de 9-6. În returul play-off-ului pentru calificarea la turneul final al Campionatului European. Acest succes este însă doar unul de palmares, deoarece nemțoaicele se impuseseră în tur cu scorul de 22-14. Astfel, cu rezultatul general de 28-23, Germania s-a calificat pentru competiția continentală. În lotul național al României au fost selecționate și patru poloiste legitimate la Rapid București. Johanna Toth a înscris două goluri, iar Floria Simion unul. Au mai fost incluse în echipă Albertha Iancu și Andra Bunea.

Antrenate de marele poloist rapidist Cosmin Radu

Pe de altă parte, echipa națională masculină de polo a României a reușit calificarea la Campionatul European de la Barcelona, după o a doua victorie contra Cehiei, în deplasare, cu 17-6. Scorul general al dublei manșe a fost de 37-11. Căpitanul naționalei României, Cosmin Radu, este și președintele de onoare al echipei feminine Rapid București. Pentru returul de la Brno, Cosmin Radu a fost odihnit, fiind lăsat la dispoziția echipei sale de club.