Rapidistul care a contribuit la umilirea fcsb

ProSport fcsb
Alex Coman, în săritură, a răpus fcsb!

După meciul câştigat cu fcsb, scor 3-0, în Cupa României, am scris despre faptul că AFC Hermannstadt îl are în lot pe Iulian Popa. Cel care a fost golgheterul SC FC Rapid SA în sezonul 2015-2016. Cu 16 goluri, atunci când s-a obţinut promovarea în Liga 1. Popa nu a jucat vreun minut. Nici măcar nu a fost în lot. În schimb, alt fost rapidist, unul crescut chiar în Giuleşti a evoluat, cu brio, toate cele 90 de minute. Este vorba despre Alex Coman. După un tur consistent de campionat la CS Baloteşti, echipa de pe locul secund din liga 2 a decis să îl înregimenteze. Iar Alex, în primele două meciuri şi-a arătat măsura valorii. S-a impus ca titular în ciuda faptului că oponenţii nu au fost deloc facili.

Alex Coman s-a impus excelent la AFC Hermannstadt

elefant.ro%20

În prima etapă Hermannstadt a obţinut un 0-0 important pe terenul liderului Dunărea Călăraşi. Echipă antrenată de un alt om cu rădăcini rapidiste, Dan Alexa. Apoi, Alex Coman a epatat în Cupă, cu fcsb. A fost integralist în victoria 3-0 în faţa râşilor veniţi de la Bucureşti pentru a nu se… accidenta! Ce să zicem, le-a ieşit calculul! Practic este ca şi cum nu s-ar fi prezentat. Dacă abandonau disputa, era acelaşi lucru. În sfârşit, revenim la fotbalistul crescut de Rapid. În urmă cu aproape cinci ani, Alex Coman, pe atunci având doar 21 de primăveri, juca într-un alt meci memorabil cu fcsb. Acesta avea loc pe Giuleşti. Rapidul deja era în corzi, cu insolvenţa proaspăt proclamată, în timp ce echipa lui Reghecampf pe atunci mătura totul. Nu vorbim cu ce metode…

După cinci ani, rapidistul reuşeşte să umilească fcsb

Important este că pe Giuleşti nu au plecat decât cu 1-1, şi ăla obţinut pe final. Iar Alex Coman a jucat aproximativ 17 minute pe final. Şi s-a achitat bine de sarcini. Pentru marcarea importanţei acestui jucător în istoria recentă a Rapidului, trebuie amintit că el a marcat golul egalizator în barajul de pomină cu Concordia Chiajna, care a permis mutarea meciului către prelungiri. Pentru ca apoi Alex Ioniţă să marcheze golul decisiv. Sigur, pe urmă acel baraj a fost anulat şi SC FC Rapid SA tot a retrogradat, dar acest detaliu nu mai are legătură cu Alex Coman. La cinci ani distanţă el, omul crescut în Giuleşti, umileşte fcsb. Bravo, Alex Coman!

LĂSAȚI UN MESAJ